Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 22)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 22)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot luisterboeken, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series en luisterboeken.

Pathé Thuis

Lees hier een extra tip voor Pathé Thuis.

As Good as Dead

Bryant raakt bevriend met een tiener met problemen en laat hem kennismaken met vechtsporten. Als Bryants mysterieuze en gevaarlijke verleden hem inhaalt, wordt hij gedwongen tot een strijd op leven en dood.

As Good as Dead kijken

Silver Haze

Na een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd is verpleegster Franky nog altijd op zoek naar antwoorden. Wanneer ze verliefd wordt op Florence, haar patiënt, ontvluchten ze samen de stad en begint Franky haar verleden onder ogen te zien.

Silver Haze kijken

Netflix

A Beautiful Life

Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.

A Beautiful Life kijken

The Days (seizoen 1)

Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging: een ongeëvenaarde kernramp.

The Days kijken

HBO Max

Supernova

Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden.

Supernova kijken

Amazon Prime Video

Swamp Lion

Nadat bij hun zoon kanker is vastgesteld, worstelen Bee en Jim om de berg van medische rekeningen te trotseren. In deze emotionele en financiële crisis besluit Jim uiteindelijk drugs te smokkelen over de Amerikaans-Mexicaanse grens. Elk moreel besef wordt overboord gegooid, want Jim doet alles wat nodig is om zijn enige zoon te redden.

Swamp Lion kijken

Medellin

Om zijn jongere broer te redden van een gevaarlijk kartel in Medellín, heeft Reda (Ramzy Bedia) een plan dat zo simpel is als compleet gestoord: stel een team samen en beraam een aanval in Colombia. Maar dit waanzinnige avontuur loopt uit de hand wanneer hij besluit de zoon van de kartelleider te ontvoeren om hem te ruilen voor het leven van zijn broer.

Medellin kijken

SkyShowtime

Star Trek: Prodigy (seizoen 1)

Een groep jonge, buitenaardse criminelen uit het Delta Quadrant vinden een achtergelaten Starfleet-schip. Ze besluiten met dit schip naar het Alpha Quadrant te reizen, maar de problemen onderweg en met elkaar maakt het een taaie reis.

Star Trek: Prodigy kijken

Videoland

Mocro Maffia (seizoen 05, aflevering 01)

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Mocro Maffia kijken

Storytel

Beroep: Avonturier

Kees van der Spek reist al bijna tien jaar voor zijn programma’s met verborgen camera de wereld rond, zoals de laatste jaren voor Oplichters aangepakt. Op zijn reizen maakt hij, alleen al door de aard van het programma, veel opzienbarends mee. Maar er zijn ook veel avonturen die ‘bijvangst’ zijn omdat ze niets met de oplichtingszaak te maken hebben. Avonturen die de uitzending niet halen, maar die niet onverteld mogen blijven. Spannend, bizar of hilarisch, maar altijd onderhoudend. Kees beschrijft ze in de voor hem zo kenmerkende prettige, lichte stijl.

Beroep: Avonturier beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 22)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek/luisterboeken op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk