Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 21)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 21)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot luisterboeken op Storytel, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series en luisterboeken.

Pathé Thuis

Lees hier een extra tip voor Pathé Thuis.

65

Na een catastrofale crash komt piloot Mills er samen met Koa, de enige andere overlevende, achter dat ze zijn neergestort op aarde, 65 miljoen jaar geleden. Ze moeten zien te overleven tussen de gevaarlijke, prehistorische wezens.

65 kijken

Scream VI

Sam heeft samen met haar vrienden de aanvallen van Ghostface overleefd. Ze besluiten Woodsboro te verlaten om een nieuwe start te maken. Maar aangekomen in New York blijkt Ghostface weer op te duiken.

Scream VI kijken

Asterix & Obelix in het Middenrijk

50 jaar voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep van de prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Haar dochter weet te ontsnappen en trekt naar Gallië op zoek naar de dappere krijgers Asterix en Obelix.

Asterix & Obelix in het Middenrijk kijken

Netflix

FUBAR (seizoen 1)

Luke en zijn dochter Emma hebben jarenlang tegen elkaar gelogen, beiden niet wetende dat de ander een CIA-agent is. Zodra ze allebei de waarheid ontdekken, beseffen ze dat ze eigenlijk niets van elkaar weten.

Fubar kijken

Rabo de Peixe (seizoen 1)

Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.

Rabo de Peixe kijken

HBO Max

Shazam! Fury of the Gods

Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit zijn pleeggezin lastig om gewone tieners te zijn. Maar wanneer drie oude goden uit zijn op wraak moeten ze vechten voor hun superkrachten.

Shazam! Fury of the Gods kijken

Amazon Prime Video

De IRT Affaire (seizoen 1)

In de jacht op de criminele top besluit de Nederlandse overheid in de jaren negentig zelf drugs te gaan importeren om zo de onderwereld in kaart te brengen en op te rollen. Grootschalige drugshandel en corruptie is het gevolg. Een wonderbaarlijk waargebeurd verhaal over hoe de overheid de grootste drugsdealer van Euopa werd.

De IRT Affaire kijken

The Blockchain Life (seizoen 1)

In ‘The Blockchain Life’ gaan we in op alles wat met crypto te maken heeft en praten we met sommige van de grootste marktspelers. Deze serie is de meest uitgebreide kijk op crypto ooit.

The Blockchain Life kijken

SkyShowtime

Fatal Attraction (S01E01-E03)

Fatal Attraction is een diepgaande herinterpretatie van de klassieke psychoseksuele thriller en het culturele fenomeen uit de jaren ‘80. De serie verkent fatale aantrekkingskracht en tijdloze thema’s als huwelijk en overspel door de lens van moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en dwangmatige controle. Met Joshua Jackson als Dan Gallagher en Lizzy Caplan als Alex Forrest.

Fatal Attaction kijken

Disney+

Empire of Light

Een Brits kuststadje in de jaren 80. De eenzame, gekwelde Hilary, die met schizofrenie kampt, leidt de bioscoop Empire. Wanneer de nieuwe werknemer Stephen zich in het complex aandient, ontstaat een relatie tussen hen.

Empire of Light kijken

Storytel

Ingrid Visser: Haar Topsportleven en haar Tragische Dood

Niemand speelde zoveel interlands (514) als volleybalster Ingrid Visser (35). Toch kennen de meeste mensen haar naam vanwege haar overijden in Murcia. Na een mislukte zakendeal werd ze hier samen met haar partner Lodewijk Severein in 2013 vermoord. Dit boek gaat over het leven en de dood van een bijzondere sportvrouw. Haar zeventien jaar in de topsport en hoe heeft het zo gruwelijk mis kunnen gaan?

Ingrid Visser: Haar Topsportleven en haar Tragische Dood kijken

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 21)

Gerelateerde artikelen

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk