Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 19)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 19)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films tot series. Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

Two Sinners and a Mule

Wanneer de vrijgevochten Alice en Nora uit hun kleine stadje gezet worden, ontmoeten ze de premiejager Elden. Ze besluiten hem te helpen om zijn doelwit, de moordende bandiet Gila Grimes, op te sporen.

Two Sinners and a Mule kijken

Dicht bij Vermeer

Voordat hij met pensioen gaat, werkt Gregor Weber, flamboyant conservator van het Rijksmuseum, aan zijn grote droom: de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit. Hij gaat met deskundigen op zoek naar wat een Vermeer echt een Vermeer maakt.

Dicht bij Vermeer kijken

Netflix

The Mother

Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.

The Mother kijken

Missing: Dead or Alive? - seizoen 1

Missing: Dead or Alive is een misdaadthrillerserie die het onderzoek volgt van een team onderzoekers onder leiding van een ex-FBI-agent genaamd Gil Alon. In het eerste seizoen wordt het team belast met het oplossen van de mysterieuze verdwijning van een rijke zakenman genaamd Oded. Naarmate ze dieper in de zaak duiken, ontdekken ze een web van leugens, geheimen en bedrog dat hen doet vermoeden dat Oded's verdwijning misschien niet vrijwillig is.

Missing: Dead or Alive? kijken

HBO Max

Mariachis - seizoen 1

Mexicaanse Max Original-serie over de manier waarop Mexicaanse tradities in leven worden gehouden door muziek.

Mariachis kijken

Amazon Prime Video

Air

AIR is de nieuwste film van de prijswinnende regisseur Ben Affleck en vertelt het indrukwekkende verhaal van de nauwe samenwerking tussen bekend basketballer Michael Jordan en Nike's opkomende basketbaldivisie. Deze samenwerking was revolutionair en leidde tot het ontstaan van het iconische Air Jordan merk, dat de wereld van sport en hedendaagse cultuur heeft veranderd. AIR volgt het inspirerende pad van een onconventioneel team dat alles op het spel zette en de vastberaden visie van een moeder die de waarde kent van haar zoons immense talent. De film brengt ook hulde aan Jordans opmerkelijke basketbalcarrière en zijn status als de grootste speler aller tijden.

Air kijken

SkyShowtime

A Town Called Malice - seizoen 1

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Maar ze vechten net zo veel met zichzelf als met hun tegenstanders. Welkom bij de Costa del Crime!

A Town Called Malice kijken

Disney+

Crater

‘Crater’ is een avonturenfilm over tiener Caleb, die opgroeide op een mijnkolonie op de maan. Na de dood van zijn vader wordt beslist dat hij voorgoed moet vertrekken naar een idyllische planeet die zeer ver weg is. Maar voordat hij weggaat wil Caleb met drie vrienden en een meisje dat net van de aarde komt de laatste wens van zijn vader vervullen. Ze stelen een maanwagen om als laatste avontuur een geheimzinnige krater te verkennen.

Cater kijken

The Muppets Mayhem (seizoen 1)

Na 45 jaar rock-’n-roll maakt The Electric Mayhem, een epische, muzikale reis om eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen geven. Met hulp van een gedreven, jonge platenbaas moet de eindeloos coole, iconische Muppet-rockband zich op orde krijgen als ze terechtkomen in de gestoorde, moderne muziekbiz en hun poging om eindelijk platina te halen.

The Muppets Mayhem kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk