Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en SkyShowtime (week 48)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en SkyShowtime (week 48)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, en documentaires.

Netflix

Archer (S13)

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

Archer kijken

My Name Is Vendetta

Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.

My Name Is Vendetta kijken

Scrooge: A Christmas Carol

Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.

Scrooge: A Christmas Carol kijken

HBO Max

Branson (S01E01)

Branson neemt de kijker mee in het avontuurlijke leven van zakenman Richard Branson. De vierdelige HBO Original-docuserie is geregisseerd door Chris Smith (100 Foot Wave)

Branson kijken

Wrong Place

Een methamfetamines kok jaagt op de voormalige politiechef van een klein stadje om hem het zwijgen op te leggen voordat hij een ooggetuige verklaring kan afleggen tegen zijn familie, maar uiteindelijk komt hij voor meer te staan dan waar hij op had gerekend.

Wrong Place kijken

Amazon Prime Video

Your Christmas or Mine?

Studenten Hayley en James zijn jong en verliefd. Na hun afscheid voor Kerstmis op een Londens treinstation nemen ze allebei dezelfde dwaze beslissing om van trein te wisselen en elkaar te verrassen. Terwijl ze elkaar op het station passeren, zijn ze zich er totaal niet van bewust dat ze zojuist van kerstmis hebben geruild. Hayley komt aan in een groot herenhuis in een klein dorpje op het platteland van Gloucester en treft daar een plek aan waar Kerstmis niet bestaat, terwijl James naar het noorden gaat naar een kleine twee-onder-een-kapwoning in Macclesfield en daar het warme en chaotische feestgedruis aantreft dat alleen een grote familie Kerstmis kan brengen. Wanneer het hele land bedekt is met de grootste sneeuwval ooit, komen onze geliefden in de meest manische tijd van het jaar vast te zitten. Kersttradities worden op hun kop gezet, geheimen worden onthuld en familiewaarheden worden verteld met hilarische gevolgen. Het stel realiseert zich dat er veel is dat ze niet van elkaar weten. Zullen ze in staat zijn om op tijd terug te wisselen voor eerste kerstdag? En zal de prille relatie van Hayley en James het redden tot het nieuwe jaar?

Your Christmas or Mine? kijken

SkyShowtime

Mr. Robot (S01-S04)

Dwight “The General” Manfredi is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten.

Mr. Robot kijken

Tulsa King (S01-E2)

Dwight “The General” Manfredi is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten.

Tulsa King kijken

Disney+

Het leven van een Loser 2 - Vette pech!

De capriolen van de hopeloos onzekere en onhandige scholier Bart Botermans gaan door in "Het Leven van een Loser 2: Vette Pech", met deze keer de nadruk op zijn ingewikkelde relatie met zijn oudere broer Rick. Rick, een middelbare scholier, is lui en ongedisciplineerd en besteedt veel te veel tijd aan repeteren met zijn rockband Folle Luyer. En hoewel hij Bart graag kwelt, houdt hij diep vanbinnen uiteindelijk wel heel veel van zijn jongere broer.

Het leven van een Loser 2 - Vette pech! kijken

Videoland

Rasti Rostelli: The Show Must Go On (S01)

Rasti Rostelli, echte naam Roland van den Berg, groeide in de jaren 90 uit tot de beroemdste hypnotiseur van Europa. Hij hypnotiseert in die tijd 60.000 mensen en geeft zo'n 10.000 shows. Maar hij krijgt ook veel kritiek te verduren. Zo zou hij mensen voor gek zetten en zijn de shows levensgevaarlijk. Onlangs is hij weer begonnen met zijn shows en leidt hij een nieuwe generatie hypnotiseurs op.

Rasti Rostelli: The Show Must Go On kijken

Pathé Thuis

Murder at Yellowstone City

Voormalige slaaf Cicero arriveert in Yellowstone City, een desolate stad die in verval is geraakt. Op diezelfde dag wordt een plaatselijke goudzoeker vermoord. Cicero wordt gearresteerd voor de moord.

Murder at Yellowstone City kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk