Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Storytel en Spotify (week 34)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Storytel en Spotify (week 34)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

SAS: RISE OF THE BLACK SWAN

Een commando die met zijn vriendin van Londen naar Parijs reist, komt in actie wanneer gewapende, meedogenloze huurlingen de trein kapen.

SAS: RISE OF THE BLACK SWAN kijken

KING OF BOYS: THE RETURN OF THE KING (S01)

Alhaja Enola Salami begint opnieuw en richt haar vizier op een andere machtspositie, aangewakkerd door wraak, spijt en meedogenloosheid.

KING OF BOYS: THE RETURN OF THE KING kijken

Amazon Prime Video

KEVIN CAN F**K HIMSELF (S01)

Kevin Can F**K Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts (Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. We volgen haar terwijl ze eindelijk wakker wordt en in opstand komt tegen de onrechtvaardigheden in haar leven. Kevin Can F**K Himself breekt met conventies en mengt multi-camera komedie met single-camera realisme om ons de vraag te laten stellen, wie en wat hebben we al die jaren uitgelachen?

KEVIN CAN F**K HIMSELF kijken

FERNANDO (S02)

Amazon Exclusive docu-series; Fernando, een uniek portret van de tweevoudig wereldkampioen Formule 1 en één van de meest succesvolle en populaire sportsterren van Spanje, Fernando Alonso. De docu-serie, waarin de beroemde Spaanse coureur, die onlangs zijn verwachte terugkeer naar de Formule 1 aankondigde, zal op 25 september exclusief op Prime Video gelanceerd worden in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

FERNANDO kijken

Videoland

CITY OF LIES

City of Lies volgt het onderzoek naar de moord op één van de meest omstreden rapartiesten ooit Christopher Wallace, beter bekend als The Notorious B.I.G. We zien hoe LAPD detective Russel Pool meer dan twintig jaar van zijn leven wijdt aan de zoektocht naar gerechtigheid. Hij krijgt hierbij hulp van onder andere journalist Jack Johnson. Waarom blijft de moord op dit rapicoon onopgelost? En waarom het lijkt het alsof een tak van de Los Angeles Police Department vooral wil dat dit zo blijft?

CITY OF LIES kijken

GRAND PRIX ZANDVOORT (S01)

De Formule 1 keert terug naar Zandvoort! Voor het eerst sinds 1985 prijkt de Grand Prix van Nederland weer op de F1-kalender. Met Max Verstappen als grote favoriet voor de overwinning. Jan Lammers, sportief directeur van de Dutch GP, maakt een unieke tijdreis door de even fascinerende als turbulente geschiedenis van de Formule 1-races op het circuit van Zandvoort.

GRAND PRIX ZANDVOORT kijken

Ziggo

LOVE TYPE D

De 27-jarige Frankie wordt voor de twaalfde keer op rij door haar geliefde gedumpt. Ze ontdekt dat ze over een gen beschikt dat voorziet dat ze op romantisch vlak eeuwig afgewezen zal worden. Ze zit echter niet bij de pakken neer en gaat bij haar ex-vriendjes op bezoek om haar liefdesleven nog een toekomst te bieden.

LOVE TYPE D kijken

Pathé Thuis

MONSTERS OF MAN

Een Amerikaanse wapenfabrikant wil een lucratief legercontract binnenhalen door in Azië een kamp van heroïnedealers schoon te vegen met intelligente robotten. Maar als blijkt dat een team van dokters getuige is van de slachtpartij, keren de moordmachines zich tegen deze nieuwe doelwitten in een meedogenloze overlevingsstrijd.

MONSTERS OF MAN kijken

Spotify

ONLY HONEST ON THE WEEKEND - BECKY HILL beluisteren

Storytel

EEN TWEEDE ALLIANTIE

Drie vrouwen - Een oorlog - Een code om te kraken
In het vorige deel maakten we kennis met Elisabeth, Iris en Signe, die voor de Zweedse regering werkten aan het kraken van de gecodeerde berichten van de Duitsers. Inmiddels is het 1941, en nazi-Duitsland wordt steeds sterker. Op midzomerdag vallen de Duitse troepen Rusland binnen, onder de codenaam Operatie Barbarossa.

Een tweede alliantie is een eerbetoon aan de worstelende, sterke vrouwen uit de vorige eeuw.

EEN TWEEDE ALLIANTIE luisteren

Kobo

ERNST

De biografie Ernst is een ode aan het veelbewogen leven van Ernst Daniël Smid, verteld door hemzelf en opgetekend door Enno de Witt. Nog nooit eerder was Smid zo open: naast geestige anekdotes vertelt hij openhartig en zonder schroom over zijn woelige privéleven. Over de eenzame kanten van succes en het leven met de ziekte van Parkinson, maar ook over zijn huwelijk met zijn jeugdliefde, dat op de klippen liep. Over zijn werk in een zorginstelling. Zijn tweede huwelijk, met ballerina Roos, die jong aan kanker overleed. Het rusteloze leven in het theater. Zijn toewijding aan klassieke muziek. De vriendschappen en de vetes. Zijn financiële problemen. Over de twijfels en de faalangst die hij altijd met zich heeft meegedragen.

Ernst schetst op aangrijpende en onvergetelijke wijze een uniek zelfportret, waarbij hij zichzelf niet spaart, maar waarin hoop en humor altijd centraal staan.

‘Ernst maakt diepe indruk.’ – AD

‘Parkinson overviel hem sluipenderwijs, schrijft hij in zijn ontroerend openhartige autobiografie Ernst.’ – Margriet

Ernst lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Storytel en Spotify (week 34)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk