Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 7)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 7)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en albums op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe content.

Luister hier de Video Take Podcast, de film en serie podcast van IGN Benelux

In de Video Take Podcast bespreken IGN'ers het laatste nieuws over films en series en geven ze tips, zodat je altijd up-to-date bent met wat er speelt en wat je moet kijken.

IGN Video Take Podcast beluisteren op Spotify

IGN Video Take Podcast beluisteren op iTunes

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 7)

Netflix

Burden

Een jongeman die de top van de Ku Klux Klan in Zuid-Carolina bereikt, besluit de organisatie met onverwachte hulp te verlaten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Burden kijken

Behind Her Eyes (S01)

Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

Behind Her Eyes kijken

John Wick 2

John Wick heeft zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd, tot één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende en John, door een eed uit het verleden, verplicht is om hem te helpen. Hij reist af naar Rome, waar hij oog in oog komt te staan met 's werelds meest dodelijke huurmoordenaars.

John Wick 2 kijken

Amazon Prime Video

I Am Not a Hero

In de frontlinie van de noodsituatie in de Belgische ziekenhuizen, terwijl het aantal doden stijgt en het Erasmusziekenhuis de druk nauwelijks nog aan kan, schetst deze documentaire de gezondheidswerkers in het epicentrum van de crisis met een ongekende filmische kwaliteit en met diepgaande, zorgvuldig vormgegeven verhalen.

I Am Not a Hero kijken

Film1

Stan & Ollie

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië.

Stan & Ollie kijken

Videoland

Força Koeman (S01)

Het was de grote droom van Ronald Koeman: trainer worden van FC Barcelona. Wij volgden hem op de voet in zijn eerste maanden als trainer. Van het contract tot aan zijn gezin: alle deuren gaan open. De driedelige docuserie Força Koeman zie je vanaf 17 februari.

Força Koeman kijken

Ziggo

Tiger (S01)

HBO Sports presenteert een onthullende tweedelige documentaire die de opkomst, ondergang, en epische terugkeer van golflegende Tiger Woods laat zien.

Tiger kijken

Spotify

Ariana Grande - Positions (Deluxe) beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 7)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties