Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 9)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 9)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

PIECES OF HER (S01)

Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

PIECES OF HER kijken

AGAINST THE ICE

Twee mannen zijn in Groenland op zoek naar een zoekgeraakte kaart en moeten vechten om te overleven. Gebaseerd op de waargebeurde poolexpeditie van Denemarken in 1909.

AGAINST THE ICE kijken

THE WEEKEND AWAY

Wanneer haar beste vriendin vermist raakt in Kroatië, haast Beth zich om de waarheid te ontdekken. Maar elke aanwijzing leidt tot meer verontrustend bedrog.

THE WEEKEND AWAY kijken

Amazon Prime Video

RICO: DREAM BIG

Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft dan is de druk hoog om op dat level te blijven. Dit vraagt om focus. Rico wil, als topsporter op het hoogste niveau, bewijzen dat kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Met zijn torenhoge ambities op het gebied ondernemerschap, een perfecte vader zijn en doorbreken als acteur lijkt hij op een kruispunt in zijn leven te staan. Of kan dit ook allemaal samengaan? Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en daarnaast een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen?

RICO: DREAM BIG kijken

DIABOLICAL

Prime Video heeft aangekondigd dat het de animatieserie Diabolical, die zich afspeelt in het universum van de Emmy-genomineerde hit The Boys, acht afleveringen, zal streamen. Diabolical gaat in 2022 wereldwijd exclusief op Prime Video in première. De aankomende serie werd aangekondigd via een speciaal opgenomen boodschap van The Boys-ster Karl Urban gedurende Prime Video's blok van virtuele panels tijdens CCXP Worlds 2021.

DIABOLICAL kijken

Disney+

WEST SIDE STORY

Van producer en regisseur Steven Spielberg, met een script van scenario- en toneelschrijver Tony Kushner, komt West Side Story. De film, een bewerking van de musical uit 1957, vertelt het verhaal van een verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee straatbendes met verschillende etnische achtergronden.

WEST SIDE STORY kijken

Videoland

PATTA FOR LIFE

Edson Sabajo en Guillaume 'Gee' Schmidt richten in 2004 het streetwearmerk Patta op. Na diverse tegenslagen weten ze internationaal door te breken. We volgen hen in de periode tussen 2013 en 2020. In een hoog tempo wordt je meegenomen langs alle ups en downs van dit succesvolle merk. Zo zijn we onder meer bij de opening van de eerste store buiten Amsterdam, in Londen, en reizen we meer naar Seoul en Tokio.

PATTA FOR LIFE kijken

WU-TANG CLAN: OF MICS AND MEN

De Wu-Tang Clan, een groep jonge rappers uit New York, probeert armoede, geweld en onderdrukking te ontvluchten door het maken van hiphopmuziek. Mede dankzij een ingenieus plan van oprichter Bobby 'RZA' Digs worden ze ongekend populair en zijn dat 25 later nog steeds. De nog levende Clan-leden vertellen over hun broederschap en het succes, maar ook over het bedrog en leed waarmee ze moesten dealen.

WU-TANG CLAN: OF MICS AND MEN kijken

Ziggo

BLOOD & TREASURE

Een briljante oudheidsexpert en een sluwe kunstdief werken samen om een meedogenloze terrorist te vangen die zijn aanvallen financiert met een gestolen schat.

BLOOD & TREASURE kijken

Pathé Thuis

AMERICAN SICARIO

Erik Vasquez wil de meest gevreesde kartelbaas worden. Familie staat voorop en hij is genadeloos voor zijn vijanden. Wanneer hij in het nauw gedreven wordt en in zee gaat met de DEA, ontketent hij een oorlog tussen verschillende bendes.

AMERICAN SICARIO kijken

Spotify

WONDERLAND - SANDRA VAN NIEUWLAND beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk