Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 8)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 8)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

Sans répit

Een corrupte agent heeft er alles aan gedaan om een ongeluk te verdoezelen. Als hij daarna wordt bedreigd door een mysterieuze getuige, ontspoort zijn leven volledig.

Sans répit kijken

Vikings: Valhalla (S01)

In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

Vikings: Valhalla kijken

Space Force (S02)

Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

Space Force kijken

Amazon Prime Video

Shatner in Space (S01E01)

Fantasie en realiteit komen samen als Star Trek-icoon William Shatner aan boord gaat van een echt ruimteschip en de oudste burger wordt die naar de ruimte reist. Deze special van een uur laat de details zien van voor de levensveranderende vlucht en de groeiende vriendschap tussen Shatner en Blue Origin-oprichter Jeff Bezos wiens dromen over ruimtereizen werden geïnspireerd.

Shatner in Space kijken

Disney+

The King's Man

Gesitueerd tijdens WOI, vertelt THE KING'S MAN het spannende ontstaan van Kingsman, 's werelds eerste onafhankelijke inlichtingendienst. Terwijl een bonte verzameling van tirannen en criminele meesterbreinen samenkomen om een oorlog te ontketenen die miljoenen mensen moet gaan uitroeien, haast één man zich om ze tegen te houden.

The King's Man kijken

Ziggo

The North Water

Patrick Sumner hoopt te ontsnappen aan de gruwelen uit zijn verleden en meldt zich aan als scheepschirurgijn op een Arctische walvisexpeditie. Maar het leven aan boord en de bemanning blijkt al even bruut als de omgeving.

The North Water kijken

Pathé Thuis

The Addams Family op avontuur

De familie Addams raakt verzeild in allerlei bizarre avonturen. Bereid je voor op hilarische ontmoetingen met nietsvermoedende mensen die niet weten wat hun overkomt!

The Addams Family op avontuur kijken

Spotify

Mary J. Blige - Good Morning Gorgeous beluisteren

Storytel

First responder - de mens achter het uniform

Renaldo Ishaak: first responder op Koninginnedag 2009. De marechaussee-biker is als een van de eersten ter plaatse zodra de zwarte Suzuki Swift na zijn dodelijke rit crasht tegen ‘De Naald’ in Apeldoorn. Ishaak weet direct: dit is een aanslag. De moordmachine blijkt achteraf geen explosieven te bevatten, maar de dodelijke daad is wel een tijdbom in zijn hoofd. Open en eerlijk vertelt Ishaak over de impact die de aanslag en andere incidenten op hem hadden: op de mens achter het uniform. Dat uniform beschermt en geeft kracht, maar maakt kwetsbaar zodra het uitgaat. Deze kwetsbaarheid uitte zich in PTSS en veranderde Ishaak: eerst in een gebroken en vervolgens in een beter mens. En misschien wel in een nóg betere marechaussee.

Renaldo Ishaak Renaldo Ishaak is teamleider bij de Koninklijke Marechaussee. Zijn primaire werkgebied is Amsterdam Airport Schiphol: een van de grootste luchthavens van Europa. Hij beleefde de Schipholbrand, de vliegtuigramp met Turkish Airlines, de aanslag op Koninginnedag en andere grote en kleine ‘incidenten’. Ishaak is een van de initiatiefnemers van Bluesupport: een netwerk van (oud-)collega’s, dat de impact van het werk in uniform bespreekbaar maakt. 'Hij was als eerste ter plekke na de aanslag en betaalde een hoge prijs' - Olof van Joolen, Telegraaf

First responder beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 8)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk