Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+ (week 7)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+ (week 7)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van komische films tot spannende series. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Netflix

ONE OF US IS LYING (S01)

A brain, an athlete, a princess, a criminal, and a "basket case" walk into detention - but only the first four make it out alive.

ONE OF US IS LYING kijken

JEEN-YUHS: A KANYE TRILOGY (S01)

De levens van een rijzende superster en een filmmaker komen samen in deze intense, intieme docuserie over de carrière van Kanye West, gefilmd gedurende twee decennia.

JEEN-YUHS: A KANYE TRILOGY (S01) kijken

WARCRAFT: THE BEGINNING

Het koninkrijk Azeroth wordt bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw woongebied, omdat hun eigen land is vernietigd. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

WARCRAFT: THE BEGINNING kijken

Amazon Prime Video

THE MARVELOUS MRS. MAISEL (S04)

Deze serie speelt zich af in Manhattan, 1958. Miriam "Midge" Maisel heeft alles wat haar hartje begeert: een perfecte echtgenoot, kinderen en een appartement aan de Upper West Side. Maar dan verandert haar perfecte leven plotseling en moet Midge opnieuw beginnen. Ze ontdekt dat ze een verborgen talent heeft dat ervoor zorgt dat ze alle komedieclubs in Greenwich Village afgaat en zelfs mag langskomen bij Johnny Carson.

THE MARVELOUS MRS. MAISEL kijken

LAND

Land is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright, een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika. In de nasleep van een hartverscheurende gebeurtenis, voelt Edee zich niet meer verbonden met de wereld die een vreemde plek voor haar is geworden.

LAND kijken

Disney+

OUR KIND OF PEOPLE (S01)

Our Kind of People speelt zich af in de ambitieuze wereld van Oak Bluffs op Martha's Vineyard. Angela Vaughn is een alleenstaande moeder die vastbesloten is om haar familienaam te zuiveren en op te vallen met haar haarverzorgingslijn, die de natuurlijke schoonheid van zwarte vrouwen benadrukt. Ze ontdekt echter een duister geheim over het verleden van haar moeder dat haar leven op zijn kop zal zetten en niemand onverschillig zal laten.

OUR KIND OF PEOPLE kijken

Videoland

ZEROZEROZERO (S01)

ZeroZeroZero volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande aflevering, en toont een epische machtsstrijd in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad.

ZEROZEROZERO kijken

Pathé Thuis

NO TIME TO DIE

James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

NO TIME TO DIE kijken

Kobo

NU IK JE ZIE

Tien jaar na de dood van Antonie Kamerling gaat zijn zoon Merlijn op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet

Nu ik je zie

Het leven en de dood van Antonie Kamerling staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Sinds zijn dood heeft Merlijn nooit een aflevering van gtst bekeken, geen films van zijn vader opgezet of interviews gelezen. Hij wilde het niet en hij kon het misschien ook wel niet.

Inmiddels is Merlijn begin twintig en voor hem voelt het soms alsof ook zijn eigen leven op een bepaalde manier stil is blijven staan en hij denkt dat dat iets met zijn vader te maken kan hebben. Voor het eerst gaat Merlijn daarom echt op zoek naar wie Antonie was. Merlijn bezoekt familieleden en vrienden die hij hiervoor altijd uit de weg ging. Hij praat met ze over Antonie, wat hij wilde, waarin ze op elkaar lijken. Wat weten zij van Antonie, van zijn depressies? En kunnen ze Merlijn helpen aan meer mooie herinneringen aan zijn vader? En wat vertelde hij in interviews? Hoe klinkt zijn stem? Kortom, in Nu ik je zie gaat Merlijn op zoek naar antwoorden in alles wat zijn vader heeft nagelaten.

NU IK JE ZIE lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+ (week 7)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk