Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 49)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 49)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books. Nu ook met Disney+!

Netflix

Titans (S03)

Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

Titans kijken

Tiger King: The Doc Antle Story (S01)

In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

Tiger King: The Doc Antle Story kijken

The Claus Family 2

De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.

The Claus Family 2 kijken

Amazon Prime Video

Sainz: Vivir para competir (S01)

Carlos Sainz is 59 jaar geworden. Terwijl de rivalen van zijn generatie hun helmen al hebben opgehangen, gaat hij jaar na jaar door op het hoogste niveau. Zijn verhaal is een voorbeeld van doorzettingsvermogen. Tweevoudig wereldkampioen rally en drievoudig Dakar-winnaar, zijn ambitie kent geen grenzen. We beleefden zijn spannendste jaar met hem, inclusief Carlos Jrs.' debuut als Ferrari F1-coureur.

Sainz: Vivir para competir kijken

Encounter

Een marinier gaat op een reddingsmissie om zijn twee jonge zoons te redden van een mysterieuze dreiging. Terwijl hun reis hen in steeds meer gevaarlijke situaties brengt, zullen de jongens hun kindertijd achter zich moeten laten.

Encounter kijken

Disney+

Welcome to Earth (S01)

Deze Disney+ original-serie van National Geographic volgt Will Smith op een buitengewoon avontuur rond de wereld om de grootste wonderen van de aarde te verkennen en haar meest verborgen geheimen te onthullen. In deze zesdelige gelimiteerde serie, geproduceerd door filmmaker Darren Aronofsky, Protozoa Pictures, Jane Roots Nutopia en Westbrook Studios, wordt Will begeleid door elite ontdekkingsreizigers op een ontzagwekkende reis.

Welcome to Earth kijken

Videoland

Mocro Maffia: Meltem

De Turks-Nederlandse Meltem zit in de creditcardfraude. Ze is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. Meltem roept de hulp in van familie in Düsseldorf om haar vader uit handen van de Mocro Maffia te redden.

Mocro Maffia: Meltem kijken

Dutchie in Dubai (S01)

De 39-jarige Merel Trip uit Amsterdam leidt al acht jaar een droomleven in Dubai. In Nederland was ze Playboy-model en werkte ze in een winkel. In Dubai runt ze als ondernemer haar eigen vipservicebedrijf INVIP en voorziet ze sterren van alle dingen die zij nodig hebben. Merel geeft een inkijkje in haar jetsetleven.

Dutchie in Dubai kijken

Pathé Thuis

An Inconvenient Truth

Deze documentaire presenteert in filmvorm een geïllustreerde lezing van Al Gore over het klimaat. Hij wil hiermee het publiek waarschuwen voor een toenemende noodsituatie voor de planeet, door de opwarming van de aarde.

An Inconvenient Truth kijken

Spotify

Alicia Keys - KEYS beluisteren

Kobo

Straight Outta Crime

Succes op straat loopt over een hachelijk dun lijntje. Straatbendes als Green Gang en jongens uit achterstandsbuurten refereren in hun rapteksten volop aan het straatleven, doorspekt met geweld, drugshandel, ripdeals en mooie vrouwen. Van onschuldig flirten met stapels geld en luxe waggies gaat het naar vuurwapens showen en doodsbedreigingen in drillrapvideo's. En naar dodelijke slachtoffers, zoals op de Pier in Scheveningen, in Rotterdam en in Amsterdam-Zuidoost. Straatveteranen als SugaCane, Kempi en leden van THC bleven met beide benen op de grond. Maar criminele vrienden stierven een gewelddadige dood. En terwijl JoeyAK en Djaga Djaga in harde aanraking met justitie kwamen, werd Bigidagoe neergeschoten. In dit boek staat ook de heftige geschiedenis van Keylow, oldschool rapper en Crip van het eerste uur. Inmiddels is hij volgens justitie topgangster en met Ridouan Taghi verantwoordelijk voor een serie liquidaties.

Straight Outta Crime lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 49)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk