Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 48)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 48)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

THE POWER OF THE DOG

De vrijgezelle broers Phil en George Burbank zijn welgestelde landeigenaren uit Montana. De een is een geleerde alleskunner, de ander een stille werker, maar beiden hebben gemeen dat ze alom gerespecteerd worden. Na een incident dat tot de dood van de lokale arts leidt, groeien diens weduwe Rose en George naar elkaar toe. Het paar trouwt in het geheim waardoor de loyaliteit tussen de broers op de helling komt te staan.

THE POWER OF THE DOG kijken

L'IMMORTALE

Dit op zichzelf staande verhaal uit de wereld van de 'Gomorrah'-serie verkent de herkomst van de gangster Ciro Di Marzio als hij wederom oog in oog staat met de dood.

L'IMMORTALE kijken

COMING OUT COLTON (S01)

Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

COMING OUT COLTON kijken

Amazon Prime Video

HARLEM (S01)

Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Oliver, is een nieuwe komedie die vier stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City: een professor die worstelt om ruimte te maken voor haar liefdesleven; een slimme tech-onderneemster die altijd met iemand nieuw uitgaat; een no-filter zangeres; en een hopeloze romantische mode-ontwerpster. Samen werken ze aan de volgende fase van hun carrière, relatie en grote stadsdromen.

HARLEM kijken

DONNIE OP DE MONNIE (S01)

In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat – of misschien wel om iets heel anders. Terwijl Donnie zich verwondert over het luxeleven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Terwijl Donnie alle overdaad observeert probeert hij uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt.

DONNIE OP DE MONNIE kijken

Videoland

CLASS OF '92 (S01, S02)

Vijf oud-voetballers van Manchester United beginnen aan een ambitieus avontuur: ze hebben een voetbalclub gekocht, zeven divisies onder de Premier League. Ze gebruiken hun ervaring om de club naar een hoger niveau te tillen.

CLASS OF '92 kijken

THE BLACKLIST (S09E01)

Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

THE BLACKLIST kijken

Pathé Thuis

LANSKY

Lansky, de "Joodse Godfather", heeft niet lang meer te leven. Hij overtuigd David om een boek te schrijven over zijn criminele leven. De FBI is na 50 jaar nog steeds zeker van dat hij miljoenen heeft verborgen, nu proberen ze hem te pakken.

LANSKY kijken

Spotify

SUNSETTER - LEISURE beluisteren

Kobo

GRIP OP INFORMATIEBEVEILIGING

Informatiebeveiliging… leuker of simpeler wordt het niet! Een toegankelijk boek voor elke directeur, manager of medewerker van een organisatie, die meer grip op informatiebeveiliging wil realiseren. Informatiebeveiliging... leuker of simpeler wordt het niet! Een toegankelijk boek voor elke directeur, manager of medewerker van een organisatie, die meer grip op informatiebeveiliging wil realiseren. Goed omgaan met gevoelige informatie. Leiderschap tonen. Hierna heb je minder last van: 1. Hack-gevolgen - Alle bestanden versleuteld middels ransomware (Je wordt gechanteerd en mogelijk worden de klantgegevens online verhandeld) 2. Datalekken - Niet voldoen aan wetgeving, met kans op boetes (en de gevolgen van imagoschade) 3. Gedoe met ICT - Niemand kan werken, omdat de website, applicatie of informatie alweer niet beschikbaar is (en de oorzaak hiervan onduidelijk is) 4.Onnodige fouten - Waardoor gevoelige informatie op straat komt te liggen (De medewerker die goedbedoeld de verkeerde dingen doet) Dus pak dit boek aan, volg de praktische tips... (of geef het cadeau aan de medewerker die dit samen met Mark Tissink mag oppakken) ... en Secure IT is!

GRIP OP INFORMATIEBEVEILIGING lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 48)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk