Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 48)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 48)

Netflix

Baby

Twee tieners uit het rijke deel van Rome zijn hun familie en klasgenoten beu. Ze voelen zich aangetrokken tot de onderwereld van de stad en gaan een dubbelleven leiden.

Trailer Baby bekijken

F is for Family (S03)

De Murphy familie neemt ons terug naar de jaren '70 toen kinderen vrij opgevoed werden, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Trailer F is for Family bekijken

Filmposter F is for Family

1983

Decennia na een aanslag in 1983 maken een student en een agent een complot bekend waardoor Polen een politiestaat bleef en het IJzeren Gordijn in stand werd gehouden.

Trailer 1983 bekijken

Film1

The Post

De Washington Post komt in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Deze documenten geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen in Vietnam. Ben en Kay proberen de documenten te analyseren.

Trailer The Post bekijken

Filmposter The Post

Videoland

Soof: De Serie (S02)

Soof heeft tijdelijk haar ex Kasper bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living-divorced-together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Trailer Soof: De Serie bekijken

Ziggo

It's Suppertime

It’s Suppertime is de kookshow waar je níet van in slaap sukkelt. Legendarisch feestbeest en topchef Matty Matheson kookt zich een weg naar je hart, met klassiekers voor zowel meesterkoks als magnetronmonsters.

Trailer It's Suppertime bekijken

Filmposter It's Suppertime

Pathé Thuis

Hotel Transsylvanië 3

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een cruiseschip. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is niet op de hoogte dat ze een afstammeling is van Abraham van Helsing.

Trailer Hotel Transsylvanië 3 bekijken

Spotify

Songs for Judy - Neil Young

Songs for Judy - Neil Young beluisteren

Selection from 'The Other Sides' (Remastered) - Kate Bush

Selection from 'The Other Sides' (Remastered) - Kate Bush beluisteren

Selection from 'The Other Sides' (Remastered) - Kate Bush

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties