Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 48)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 48)

Netflix

Dark

Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

Trailer Dark bekijken

Soof 2

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Trailer Soof 2 bekijken

Glitch

Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.

Trailer Glitch bekijken

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 48)

Videoland

Popoz

Popoz, een Nederlandse actiekomedie in een regie van Martijn Smits en Erwin van den Eshof, is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van Comedy Central. Spilfguren zijn Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink), twee schietgrage agenten die zich samen met hun stagiair Coco gedragen als personages uit Lethal Weapon en Beverly Hills Cop. Wanneer ze overmoedig besluiten om bij een gijzeling de instructies niet af te wachten, loopt de situatie volledig uit de hand. Ivo en Randy zien hun idiote actie bekroond met vijf jaar cel. In de gevangenis leren ze de gevaarlijke crimineel Mercator kennen. De misdaadbaas pakt de twee hard aan, maar brengt hen wel op het spoor van een drugskartel.

Trailer Popoz bekijken

Film1

Manchester by the Sea

Nadat zijn broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn neef. Hij moet daarvoor terug verhuizen naar zijn oude woonplaats, waar hij pijnlijk herinnerd wordt aan zijn verleden met zijn ex-vrouw.

Trailer Manchester by the Sea bekijken

Pathé Thuis

The Fox

Simon Fox is een Europol-agent en leeft een moeizaam bestaan nadat hij per ongeluk een kind doodschiet, een situatie waar hij maar moeilijk mee om kan gaan. Maar dan komt hij op het spoor van ‘Gladio’, een geheime organisatie.

Trailer The Fox bekijken

Spotify

Songs Of Experience (Deluxe Edition) - U2

Songs Of Experience (Deluxe Edition) - U2 beluisteren

Breaking Cycles - Ntjam Rosie

Breaking Cycles - Ntjam Rosie beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties