Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 47)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 47)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

F IS FOR FAMILY (S05)

De Murphy familie neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij opgevoed werden, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

F IS FOR FAMILY kijken

TRUE STORY (S01)

Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

TRUE STORY kijken

BLACKKKLANSMAN

Detective Stallworth weet als eerste Afro-Amerikaanse agent samen met zijn partner Flip Zimmerman te infiltreren in de Ku Klux Klan. Ze dringen binnen tot in de hoogste kringen van de KKK met als doel om hun plannen te dwarsbomen.

BLACKKKLANSMAN kijken

Amazon Prime Video

HANNA (S03)

HANNA is zowel een high-conceptthriller als een drama over volwassen worden.De film gaat over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen.Ze ontsnapt aan de achtervolging van een CIA-agent en probeert de waarheid over wie ze is te ontdekken.

HANNA kijken

BUITEN IS HET FEEST

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Als de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne voor het eerst van haar leven gedwongen naar buiten te treden over haar traumatische verleden. Pas als ze haar zwijgen doorbreekt, kan ze haar nichtje redden.

BUITEN IS HET FEEST kijken

Videoland

CROWN VIC

Twee agenten zijn op nachtpatrouille. Ze hebben orders gekregen nauwkeurig te zijn want er lopen twee politiemoordenaars rond op zoek naar slachtoffers. Bovendien moeten ze ook afrekenen met een corrupte agent die op wraak zint.

CROWN VIC kijken

Ziggo

LEONARDO (S01) 

Een frisse kijk op het leven en de nalatenschap van de iconische kunstenaar Leonardo da Vinci, die stelt dat hij een homoseksuele buitenstaander was die zijn werk gebruikte als een manier om zijn ware zelf te verbergen. Elke aflevering onderzoekt een van da Vinci's kunstwerken voor verborgen aanwijzingen over een gekwelde kunstenaar die worstelt voor perfectie.

LEONARDO (S01) kijken

Pathé Thuis

COPSHOP

Het politiebureau van een klein dorp wordt het middelpunt van een bloederige strijd tussen een professionele huurmoordenaar, een jonge ambitieuze agente en een criminele oplichter.

COPSHOP kijken

Spotify

EVERCHANGING TIMES - TRIJNTJE OOSTERHUIS, - METROPOLE ORKEST beluisteren

Storytel

VERPLEEGTHUIS

Op 21-jarige leeftijd maakte Teun Toebes de gedurfde keuze om in een verpleeghuis te gaan wonen, om zich in te zetten voor de zorg en een samenleving waarin mensen met dementie geprikkeld blijven in hun dagelijks leven. In VerpleegThuis beschrijft hij op ontwapenende wijze het leven op de gesloten afdeling en de ontroerende gesprekken die uitmonden in vriendschappen. Mensen met dementie onderwerpen we aan uitsluiting, identiteitsverlies en dominantie van bestaande patronen, maar het leven in het verpleeghuis is een volwaardig onderdeel van de samenleving, waar Teun juist de kern van het bestaan ervaart. VerpleegThuis is een combinatie van vrolijkheid, verbeelding en oprecht activisme – recht uit het hart.

VERPLEEGTHUIS beluisteren

Kobo

ONS GELD IS STUK

Ons geld is stuk. Sparen loont niet meer en als jongere een huis kopen is haast uitgesloten. Rijkdom stroomt van arm naar rijk en van jong naar oud. Miljarden mensen gaan gebukt onder financiële censuur of hebben te maken met hoge inflatie.

Er is een oplossing: bitcoin. Een neutraal, schaars geld. Waardevast, door niemand te censureren en door geen centrale bank bij te drukken. Een vlijmscherpe analyse van ons huidige financiele systeem en hoe bitcoin een antwoord hierop kan zijn.

ONS GELD IS STUK lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 47)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk