Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 45)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 45)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

Bastille Day

De zakkenroller Michael rolt per ongeluk een terrorist met een bom. Als de bom vlak daarna afgaat is Michael de enige verdachte van de CIA. Agent Sean heeft Michael al snel te pakken, maar ziet in dat hij niet de dader is en dat hij wel kan helpen de echter daders te pakken.

Bastille Day kijken

Red Notice

Een FBI-profiler zit achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aan en wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is.

Red Notice kijken

Amazon Prime Video

Scoob!

Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten.

Scoob! kijken

Infinite

Evan McCauley kan dingen die hij nooit geleerd heeft en herinnert plekken waar hij nooit geweest is. Hij staat op de rand van een zenuwinstorting als een geheimzinnige groep, ‘Infinites’, hem vertelt dat zijn herinneringen echt zijn.

Infinite kijken

Film1

Tesla

Nikola Tesla vecht een zware strijd om zijn nieuwe uitvinding van de grond te krijgen. Ontevreden over de hebzucht van zijn concullega Thomas Edison werkt hij aan een wisselstroomgenerator en -motor. Als Europeaan kan hij maar moeilijk aarden in Amerika waar de industriële revolutie nog in zijn kinderschoenen staat en waar het intellectueel eigendom menig addertjes onder het gras verbergt.

Tesla kijken

Videoland

Wu-Tang: An American Saga (S02)

New York City is het toneel van crack en geweld in de jaren 90. In Staten Island probeert Bobby Diggs, alias RZA, aan de ellende en de gevaren te ontkomen door zich op hiphop storten. Zijn oudere broer, Devine, ziet daar helemaal geen brood in. Maar Bobby weet een groep jongens bij elkaar te brengen. Zij worden heen en weer geslingerd tussen muziek en misdaad.

Wu-Tang: An American Saga kijken

De Jacht Op De Mocro Maffia (S03E01)

Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. De vierdelige miniserie zie je vanaf 24 april, elke vrijdag.

De Jacht Op De Mocro Maffia kijken

Ziggo

Clint Eastwood: A Cinematic Legacy

Een stoere kerel. Westernster. Oscarwinnaar. Er zijn maar een paar artiesten in de geschiedenis van de film met een langere schaduw dan die van Clint Eastwood. Terwijl hij zijn achtste decennium in de film ingaat, zet Warner Bros. dit icoon van de film (acteur, producent, regisseur, meesterlijk filmmaker) in het zonnetje met een documentaire over Eastwoods volledige en opmerkelijke carrière.

Clint Eastwood: A Cinematic Legacy kijken

Pathé Thuis

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi moet het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kijken

Spotify

Kylie Minogue - Disco: Guest List Edition beluisteren

The Lost And Found Tapes Compilation Album - Tim Knol beluisteren

#

Storytel

Camping Oosthoek: Een familie op zwart zaad. Tien miljoen losgeld. Een aanbod dat ze niet kunnen weigeren.

Voor de fans van Undercover en Penoza

Als echtscheidingsadvocate Diana van Assendelft onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek in Brabant terechtkomt, staat haar wereld op zijn kop. Haar man John blijkt torenhoge schulden te hebben waar zij niets vanaf wist. Hem om opheldering vragen gaat niet, want John is spoorloos verdwenen. Dan ontvangt ze een briefje waarin tien miljoen euro losgeld wordt geëist voor zijn vrijlating. Diana is de wanhoop nabij. Waar haalt ze dat geld vandaan?
Criminele campingbaas Franco Bergmans biedt uitkomst: hij is bereid bij te springen in ruil voor een riskante klus die Diana voor hem mag opknappen. Diana zet voet in een wereld waarin ze beter blijkt te passen dan ze ooit had kunnen vermoeden. Met haar verborgen talenten maakt ze snel naam als ijskoude 'Lady'. Dan is het losgeld verdiend en lijkt Johns terugkeer nabij. Maar wil Diana nog wel terug naar haar normale leven?

In de pers

  • 'Beklemmend drama dat uit de klauwen loopt. De spanning is om te snijden.' Zin
  • 'Nathalie Pagie bewijst met Helsinki dat ze zich gemakkelijk kan meten met grootheden als Unni Lindell en Camilla Läckberg. Haar plot zit goed in elkaar, haar stijl is mooi sober en haar personages hebben allemaal iets waardoor je meer over ze zou willen lezen.' Vrij Nederland
  • 'Haar thrillers vallen in de smaak. Pagie heeft succes.' Algemeen Dagblad

Camping Oosthoek beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties