Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 43)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 43)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

Army of Thieves

In deze prequel van 'Army of the Dead' schakelt een mysterieuze vrouw de bankbediende Dieter in om drie legendarische kluizen verspreid over Europa te helpen kraken.

Army of Thieves kijken

The Office (S01-S09)

Een documentairemaker volgt het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de Dunder Mifflin Paper Company. Manager Michael denkt dat hij een fantastische baas is, maar zijn werknemers nemen hem niet serieus. De arrogante Dwight is Michaels assistent en aast op promotie. En voor receptioniste Pam zijn de spontane gesprekken met de sympathieke Jim het hoogtepunt van haar werkdagen.

The Office kijken

Hypnotic 

Jenn loopt vast op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ze zoekt hulp bij een mysterieuze hypnotherapeut, maar raakt verwikkeld in een dodelijk psychologisch spel.

Hypnotic kijken

Amazon Prime Video

Maradona: Blessed Dream (S01)

In Maradona: Blessed Dream spelen Nazareno Casero (Historia de un Clan), Juan Palomino (Magnifica 70) en Nicolas Goldschmidt (Supermax) de hoofdrollen. Zij portretteren Diego Armando Maradona gedurende zijn leven en carrière. Van het prille begin in het stadje Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn carrière bij Barcelona en Napoli, en ten slotte zal de serie zijn belangrijke rol laten zien in het winnen van de Wereldbeker in Mexico in '86 met zijn nationale team. Ook Julieta Cardinali (En Terapia, Valentin), Laura Esquivel (Patito Feo), Mercedes Morán (Diarios de Motocicleta), Pepe Monje (Amor en Custodia) en Peter Lanzani (El Clan) spelen een prominente rol in de serie.

Maradona: Blessed Dream kijken

Film1

Inferno

Robert Langdon wordt met geheugenverlies wakker in een Italiaans ziekenhuis. Hij is in het bezit van geheimzinnige codes die gecreëerd zijn door een wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld. De codes leiden naar een wereldbedreigend complot en alleen Langdon kan het ontcijferen.

Inferno kijken

Videoland

Into the Dark: Uncanny Annie

Een groep studenten komt tijdens Halloween samen om een mysterieus bordspel te spelen. Als ze vast komen te zitten in het spel worden hun ergste nachtmerries werkelijkheid en moeten ze winnen om te overleven.

Into the Dark: Uncanny Annie kijken

Pathé Thuis

Mothers of the Revolution

Deze documentaire vertelt het verhaal van een van de langste protesten in de geschiedenis. Tussen 1981 en 2000 hebben duizenden vrouwen over de hele wereld zich verzameld op Greenham Common om een toegewijd standpunt in te nemen.

Mothers of the Revolution kijken

Spotify

= - Ed Sheeran beluisteren

Storytel

Nachtvorst

Lieke van Doorn is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er wordt al snel gespeculeerd over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio vijftienjarige kinderen laat verdwijnen.

Vijfentwintig jaar later wordt Lieke door haar vriendin Leah gebeld. De Nachtvorst heeft weer toegeslagen. En deze keer is de zoon van hun vriendin Britt verdwenen. Lieke vertrekt naar Stavanger om samen met Leah op onderzoek uit te gaan. Komt de waarheid nu eindelijk boven tafel?

Nachtvorst beluisteren

Kobo

Soldaat van het noorden

Op een avond in het voorjaar van 1943 stopt er een Duitse legertruck in de straat van Klaas Nieboer. Duitse soldaten stappen uit en arresteren een man. Hij blijkt lid te zijn van het verzet, net als Klaas’ vader. Ook de dertienjarige Klaas smokkelt af en toe bonkaarten. Als zijn vader onverwachts wordt opgepakt wegens illegaal slachten, gaat het mis. Op school scheldt Klaas de geschiedenisleraar uit voor vuile NSB’er en hij moet zich melden bij de directeur. Hij wordt van school getrapt. Dan vindt hij onder zijn kussen een briefje van zijn vader met een belangrijke opdracht. In hun verzetsgroep zit een verrader. Klaas moet hem zo snel mogelijk opsporen en uitschakelen voordat er nog meer leden worden opgepakt. Bram Baptist (1982) is schrijver en historicus. Zo’n zes jaar werkte hij aan zijn debuutroman, De Koningszoon, die in 2017 verscheen. Dit spannende verhaal over het gouden schaakstuk werd goed ontvangen door jongeren. Naast jeugdromans schrijft Bram ook korte historische verhalen, organiseert hij schrijfwedstrijden en schrijft hij teksten voor historische muziekvoorstellingen.

Soldaat van het noorden lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Kobo en Spotify (week 43)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk