Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • POCO X3

 • Google Pixel 5

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Op afstand verbonden blijven

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 42)

· 16 oktober 2020

We starten het weekend zoals gewoonlijk weer met een volle bak nieuwe films, series, muziek en e-boeken op onder andere Netflix, Pathé Thuis en Amazon Prime en Videoland. Je kan onder andere kijken naar seizoen 1 van Social Distance of het e-boek van Tommie Niessen lezen dat vele inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg bevat.

Netflix

The Three Deaths of Marisela Escobedo

Deze documentaire laat de onvermoeibare kruistocht zien van een moeder die de moordenaar van haar dochter achter tralies wil, nadat het Mexicaanse rechtssysteem faalde.

→ Trailer The Three Deaths of Marisela Escobedo bekijken

The Trial of the Chicago 7

Wat een vreedzaam protest had moeten zijn, veranderde in een gewelddadige aanvaring met de politie. Daarop volgde een van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.

→ Trailer The Trial of the Chicago 7 bekijken

The Trial of the Chicago 7

Social Distance (S01)

Deze verhalende serie werd in isolatie gefilmd en bevat zowel grimmige als grappige interpretaties van het menselijk streven om op afstand toch verbonden te blijven.

→ Trailer Social Distance bekijken

Amazon Prime Video

Hot Fuzz

"Deel twee van de zogenaamde Blood & Ice Cream Trilogy (tussen Shaun of the Dead en World's End), waarin politieagent Nicholas Angel (Simon Pegg), een Londense supercop, wordt weggepromoveerd naar het doodse provincienest Sandford, in de West Country. In deze ogenschijnlijk misdaadvrije omgeving, waar tuinfeestjes en buurtcomités voor de grootste opwinding moeten zorgen, blijkt zijn grootste ergernis al snel zijn goedbedoelende, maar oliedomme partner Danny (Nick Frost), de aan actiefilms verslaafde zoon van de lokale commissaris. Maar dan valt het dorp plots ten prooi aan enkele gruwelijke voorvallen… en worden Danny's wildste dromen - van woeste auto-achtervolgingen tot explosieve vuurgevechten - in één oorverdovende klap waar! Ze zijn misschien maar dorpsagentjes, maar de lange arm der wet reikt ver…

→ Trailer Hot Fuzz bekijken

Widows

Vier vrouwen, die niets met elkaar gemeen hebben behalve de schulden van hun overleden echtgenoten, besluiten het lot in eigen handen te nemen om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden.

→ Trailer Widows bekijken

Film1

8MM

Een privédetective komt in een slangenkuil terecht als een weduwe hem inhuurt om te onderzoeken of een snuff-film van haar overleden man echt is.

→ Trailer 8MM bekijken

8MM

Videoland

Lieve Mama (S01)

Bereid je voor op een deze spannende psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. Helen (Rifka Lodeizen) en Ralf (Shahine El-Hamus) raken, ieder op hun eigen manier, betrokken bij een overval met dodelijke afloop.

→ Trailer Lieve Mama bekijken

Ziggo

Agents of Chaos (S01)

Deze tweedelige documentaire onderzoekt de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. De film bevat interviews met belangrijke betrokkenen en deskundigen, vertrouwelijke informatie, en meer.

→ Trailer Agents of Chaos bekijken

Agents of Chaos

Pathé Thuis

Batman: Death in the Family

Jason Todd is Batmans protegé en heeft een enorm rechtvaardigheidsgevoel net als Robin, die erop gericht is om de Joker uit te schakelen. Maar kan Batman Robin redden van een lot dat erger is dan de dood?

→ Trailer Batman: Death in the Family bekijken

Spotify

Aangenaam - Rob Dekay

→ Aangenaam - Rob Dekay beluisteren

Aangenaam - Rob Dekay

Album No. 8 - Katie Melua

→ Album No. 8 - Katie Melua beluisteren

Kobo

Tommie in gesprek

Tommie in gesprek van Tommie Niessen is een ode aan de zorg en de zorgverleners. Hij gaat in gesprek met mensen uit verschillende zorgdisciplines om te onderzoeken wat zorgen voor eigenlijk betekent.

Tommie in gesprek van Tommie Niessen is een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg.

Tommie Niessen is een van de bekendste verpleegkundigen van Nederland. Sinds 2010 werkt hij, als zzp’er, in de zorg. Dat was aanvankelijk niet de bedoeling: het leek hem niets en bovendien totaal niet stoer, hij dacht dat hij de hele dag oude mensen moest wassen. Niks bleek minder waar: hij voelt zich er als een vis in het water!

Tommie in gesprek

‘Werken in de zorg is superinteressant en dankbaar werk. Het feit dat je op zo’n directe manier iets voor een ander kunt betekenen, vind ik heel waardevol en geeft me veel voldoening. Ik ben heel trots op mijn vak en daarom deel ik zo graag mijn mooie ervaringen. In mijn nieuwe boek, dat voortkomt uit Tommie de Podcast, ga ik in gesprek met allerlei inspirerende mensen die in de zorg werken. Wat ik vooral van hen wil weten is “Wat betekent zorg voor jou?”’

In dit boek spreekt Tommie met mensen uit heel verschillende disciplines van de zorg: met Theoloog des Vaderlands Samuel Lee, hoogleraar langdurige zorg en dementie Anne-Mei The, viroloog Marion Koopmans, schrijver Jan Geurtz, psychiater Dirk de Wachter, een verpleegkundige, filosoof, arts, jeugdzorgmedewerker, een terminaal patiënt, ouderenpsycholoog en vele anderen.

→ Trailer Tommie in gesprek bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...