Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 41)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 41)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, en series.

Netflix

The Curse of Bridge Hollow

Een vader die Halloween haat werkt met tegenzin samen met zijn tienerdochter wanneer een kwade geest de decoraties in hun stadje tot leven laat komen.

The Curse of Bridge Hollow kijken

The Playlist (S01)

In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform.

The Playlist kijken

CineMember

Proxima

Sarah is een alleenstaande moeder die zich opgeeft voor een jarenlange ruimtemissie. Ze voegt zich bij een uitsluitend mannelijke crew waar ze enorm haar best moet doen om zich te bewijzen. Tegelijkertijd moet ze zien om te gaan met de diepe schuldgevoelens en het verdriet dat de separatie met haar dochter met zich meebrengt.

Proxima kijken

Amazon Prime Video

Killer Camp! (S01)

In het door Mediawan's Skyhigh TV geproduceerde format, zullen 11 bekende influencers uit Nederland inchecken in het Amerikaanse "Camp Pleasant" uit de jaren '80. Echter, één van hen beraamt een moorddadig plan, waardoor alle deelnemers, in een strategisch kat-en-muisspel moeten vechten voor hun leven. Terwijl iedereen strijd om de "moordenaar" onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs van 20.000 euro. Overdag moeten de kampeerders zich een weg banen door een reeks hilarische uitdagingen, terwijl de "moordenaar" probeert hun inspanningen te saboteren en daarbij andere spelers in het proces mee trekt. Zodra de duisternis valt, wordt iedere nacht een ongelukkige kampeerder op de meest gruwelijke en originele retro-achtige wijze uitgekozen en "vermoord", waardoor de aanspraak op de geldprijs wordt verspeeld!

Killer Camp! kijken

Disney+

Candy (S01)

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van moordenaar Candy Montgomery en haar slachtoffer, Betty Gore. Texas, 1980. Candy Montgomery is een huisvrouw en moeder die schijnbaar alles heeft, een liefhebbende echtgenoot met een goede baan, een dochter en een zoon en een mooi huis in de gloednieuwe buitenwijken. Maar wanneer de druk van conformiteit in haar toeneemt, schreeuwen haar acties om een beetje vrijheid. Maar waarom vermoordde ze haar vriendin van de kerk met een bijl?

Candy kijken

Videoland

Ik Weet Je Wachtwoord (S01)

RTL Nieuws-journalist Daniël Verlaan neemt je mee in de schimmige wereld van onlinecriminaliteit. Hij legt gevaren bloot, spreekt slachtoffers en verkent de leefwereld van de daders. Wie zijn deze mensen, hoe gaan ze te werk en wat zijn hun beweegredenen? Daniel doet onderzoek naar ransomwarecriminelen, confronteert online shamers en toont hoe makkelijk hackers levens kunnen ontregelen.

Ik Weet Je Wachtwoord kijken

Ziggo

City on a Hill (S03)

In het begin van de jaren 90 in Boston moet de idealistische assistent officier van justitie Decourcy Ward samenwerken met de corrupte FBI-veteraan Jackie Rohr. Samen werken ze aan een zaak die het strafrechtsysteem van de stad verandert.

City on a Hill kijken

Pathé Thuis

Bandit

Na zijn ontsnapping uit de gevangenis in Michigan, neemt de beroepscrimineel een nieuwe identiteit aan. Zo kan hij een recordaantal van 59 banken en juweliers beroven, met de politie op zijn hielen.

Bandit kijken

Spotify

Maan - Leven

Maan - Leven beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk