Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 4)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 4)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

In From the Cold (S01)

Een voormalige Russische spionne moet haar nieuwe gezinsleven combineren met haar vaardigheden als gedaanteverwisselaar in de strijd tegen een verraderlijke vijand.

In From the Cold kijken

I Am Georgina (S01)

Maak kennis met Georgina Rodríguez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

I Am Georgina kijken

The Sinner (S04)

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.

The Sinner kijken

Disney+

Better Things (S04)

Alleenstaande moeder en actrice Sam Fox voedt haar drie dochters op en zorgt voor haar moeder in LA.

Better Things kijken

Videoland

Mocro Maffia (S04E01)

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan

Mocro Maffia kijken

Ziggo

Rouge

Nour werkt in een chemische fabriek, samen met haar vader Slimane. Als Nour ontdekt dat de fabriek giftig afval dumpt, gaat ze op zoek naar de waarheid.

Rouge kijken

Pathé Thuis

NR. 10

Günter is als vierjarige gevonden in een Duits bos. Vier decennia later leidt hij een normaal leven. Hij vraagt zich niet af waar hij vandaan komt, totdat een vreemdeling op een brug één enkel woord in zijn oor fluistert.

NR. 10 kijken

Spotify

The Beatles: Get Back – The Rooftop Performance beluisteren

Storytel

Wat kun je allemaal leren van Pornhub?

Zijn slimme apparaten wel zo slim? Houdt de man van Albert Heijn mij in de gaten? Hoe noem je iemand die niets van data weet? Rens van der Vorst geeft in deel 4 van de serie Relevante vragen over nieuwe technologie antwoord op belangrijke technologische vragen. Want we leven meer dan ooit in een wereld vol digitale technologie.

Videovergaderingen. Selfies. Big Data. Sociale media. Emoji. Netflix. Slimme barbies. Bitcoins. Kunstmatige intelligentie. Biotechnologie. Algoritmes. Spotify. Smartphones. Zelfrijdende auto’s. Dickpics. Robots. En dat is slechts een niet geheel willekeurige selectie. Relevante vragen over nieuwe technologie is hilarisch, soms kort door de bocht, soms genuanceerd, soms absurd, soms confronterend, maar altijd vol nieuwe inzichten over de rol van technologie in ons leven.

Inhoud

1 Zijn slimme apparaten wel zo slim?

2 Worden kalkoenen groter dan mensen?

3 Hoe noem je iemand die niets van data weet?

4 Heeft de autocorrect het helemaal verkeerd?

5 Wat kun je allemaal leren van Pornhub?

6 Houdt de man van Albert Heijn mij in de gaten?

7 Wat is een écht slimme meter?

8 Zijn wij slimmer dan Google?

9 Kun je een vis aan zijn vingers herkennen?

10 Ben ik dan echt zo voorspelbaar?

11 Wat betekent dat konijn in de wolken?

12 Bepaalt mijn Fitbit hoe vaak ik seks heb?

Wat kun je allemaal leren van Pornhub? beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ en Spotify (week 4)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk