Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 36)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 36)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Netflix

Away (S01)

Commandant Emma Green laat haar man en dochter achter om een internationale bemanning astronauten te leiden op een gevaarlijke driejarige missie naar Mars.

Trailer Away bekijken

Undercover (S02E01) (iedere zondag een nieuwe aflevering) 

Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.Seizoen 2: vanaf 6 september iedere zondag om 21:45 uur een nieuwe aflevering online,.

Trailer Undercover bekijken

Undercover

Chef's Table: BBQ (S01)

Deze voor een Emmy genomineerde serie duikt in de smakelijke, rokerige wereld van barbecueën en bezoekt veelgeprezen chef-koks en meesters in de VS, Australië en Mexico.

Trailer Chef's Table: BBQ bekijken

Amazon Prime Video

Alita: Battle Angel

Alita, een vrouwelijke cyborg, wordt gered door een dokter en krijgt een tweede leven. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.

Trailer Alita: Battle Angel bekijken

Alita: Battle Angel

The Boys (S02)

THE BOYS is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.

Trailer The Boys bekijken

The Boys

Film1

Taxi 5

Agent Sylvain krijgt de opdracht om een groep Italianen, die juwelierszaken overvallen en in Ferrari's rondrijden, in de boeien te slaan. Hiervoor moet Marot samenwerken met Eddy, de neef van de verschrikkelijke taxichauffeur Daniel.

Trailer Taxi 5 bekijken

Taxi 5

Videoland

Kim Kardashian West: The Justice Project

Kim Kardashian West is op een missie: ze wil het Amerikaanse strafrecht hervormen. Ze stort zich op veroordelingen die in haar ogen buitenproportioneel zijn. In juni 2018 gebruikte Kim haar status om clementie te vragen voor Alice Marie Johnson, die levenslang kreeg bij haar eerste veroordeling, voor betrokkenheid bij drugshandel. Kim Kardashian West strijdt voor rechtvaardigheid in de strafzaken tegen Dawn Jackson, Alexis Martin, Momolu Stewart en David Sheppard.

Trailer Kim Kardashian West: The Justice Project bekijken

Lance

Lance Armstrong staat bekend als een van de meest inspirerende en vervolgens 'beruchte' sporters aller tijden. Dit fascinerende en onthullende portret is gebaseerd op uitgebreide gesprekken met de wielrenner. We zien hoe hij zich als jonge fanatiekeling weet op te werken tot een superster, zijn gevecht tegen teelbalkanker, zijn zeven opeenvolgende zeges in de Tour de France en zijn val, nadat aan het licht kwam dat hij jarenlang doping had gebruikt.

Trailer Lance bekijken

Lance

Ziggo

White Boy Rick

In Detroit werkt de tiener Richard Wershe Jr. zich als White Boy Rick op in het drugsmilieu. Hij raakt bevriend met lokale drugsbaronnen en wordt daarom, ondanks zijn jonge leeftijd, door de FBI ingeschakeld als informant.

Trailer White Boy Rick bekijken

Pathé Thuis

Chappie

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Trailer Chappie bekijken

Chappie

Spotify

Goats Head Soup (Deluxe) - The Rolling Stones

Goats Head Soup (Deluxe) - The Rolling Stones beluisteren

Live In NYC - Nicole Bus

Live In NYC - Nicole Bus beluisteren

Live In NYC - Nicole Bus

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk