Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Amazon, Pathé Thuis en Spotify (week 35)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Amazon, Pathé Thuis en Spotify (week 35)

Netflix

Rising Phoenix

Topsporters en insiders blikken terug op de Paralympische Spelen en onderzoeken hoe ze wereldwijd het begrip van handicaps, diversiteit en topprestaties beïnvloeden.

Trailer Rising Phoenix bekijken

Santana

Twee broers — een drugsagent en een generaal — ontdekken eindelijk de identiteit van de drugsbaas die hun ouders tientallen jaren geleden heeft vermoord.

Trailer Santana bekijken

Santana

Making The Witcher

Reis door de buitengewone wereld van de serie 'The Witcher' – van de personages tot Ranonkels leuke liedjes – in dit kijkje achter de schermen.

Trailer Making The Witcher bekijken

Amazon Prime Video

The Rolling Stones: Stones in Exile

Een blik op de oprichting en impact van het Rolling Stones-album uit 1972 "Exile on Main St."

Trailer The Rolling Stones: Stones in Exile bekijken

The Rolling Stones

Film1

Moon

Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) leeft al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan, heeft amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve door een defecte satelliet. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot. Twee weken voordat hij naar Aarde mag terugkeren krijgt Sam gezondheidsproblemen waardoor hij een bijna fataal ongeluk krijgt. Als hij hiervan herstelt krijgt hij zeer onverwachts bezoek. Samen met de bezoeker doet Sam een grote ontdekking.

Trailer Moon bekijken

Videoland

Bij Ons Aan Boord (S01)

Een unieke inkijk in de werkzaamheden bij Transavia. De Transavia-medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. De opnames hebben plaatsgevonden in de 'normale' situatie voor het coronatijdperk, maar ook tijdens de stilstand en de opstart van het vliegverkeer. Hoe pakken onder meer de veiligheidsmedewerkers, het grondpersoneel, de stewards en de piloten hun werk weer op? En wat is er allemaal veranderd?

Trailer Bij Ons Aan Boord bekijken

Bij Ons Aan Boord

Ziggo

Foodie Love (S01)

Een dating-app voor foodies levert een match op voor twee dertigers, maar beide worden afgeremd door onzekerheden en twijfels veroorzaakt door de littekens van hun eerdere relaties.

Trailer Foodie Love bekijken

Pathé Thuis

Never Too Late

Een groep senioren besluiten een plan te maken om te kunnen ontsnappen uit het bejaardentehuis.

Trailer Never Too Late bekijken

Never Too Late

Spotify

The New Black and White, Pt. IV: Home Recordings - Danny Vera

The New Black and White, Pt. IV: Home Recordings - Danny Vera beluisteren

S&M2 - Metallica, - San Francisco Symphony

S&M2 - Metallica, - San Francisco Symphony beluisteren

Metallica

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties