Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 32)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 32)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Gerelateerde artikelen

Netflix

Código: Emperador

Juan werkt voor de geheime diensten; Om toegang te krijgen tot het chalet van een stel dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, de Filippijnse meid die in het huis woont en bouwt een relatie met haar op die steeds complexer zal worden. Tegelijkertijd voert Juan andere "onofficiële" banen uit om de belangen van de machtigste elites van het land te beschermen, die nu hun zinnen hebben gezet op Ángel González, een schijnbaar onopvallende politicus wiens vuile was hij moet vinden of "uitvinden" met de hulp van Marta, de dochter van een beroemde acteur.

Código: Emperador kijken

Day Shift

Een hardwerkende vader wil gewoon een goed leven bieden voor zijn gevatte 8-jarige dochter, maar zijn alledaagse San Fernando Valley zwembadschoonmaakbaan is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, jagen en doden van vampiers.

Day Shift kijken

Spider-Man: No Way Home

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home kijken

HBO Max

High Maintenance (S04)

Als een hooggespannen moeder steeds meer betrokken raakt bij het leven van haar jongvolwassen dochter, vraagt haar man The Guy om een middel tegen haar stress, en niet te vergeten hun teleurstellende seksleven. Nadat hij een routinelevering heeft afgerond, verandert een goede daad van The Guy, het helpen van een oude man, in meer dan hij had verwacht.

High Maintenance kijken

Amazon Prime Video

A League of Their Own (S01)

Geïnspireerd op de geliefde klassieker 'A League of Their Own' van Penny Marshalls, vertelt de gelijknamige serie het verhaal over een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkbalspeelster te worden. De serie gaat dieper in op thema’s als gelijkheid en seksualiteit, en volgt de reis van verschillende vrouwen die ieder hun eigen weg zoeken naar het honkbalveld, zowel in de competitie als het leven daarbuiten.

A League of Their Own kijken

Disney+

Primal Survivor: Escape the Amazon (S01)

Survivalist Hazen Audel staat voor zijn zwaarste uitdaging ooit: zich met alleen traditionele overlevingsmethoden een weg vechten door 800 kilometer onontgonnen Amazonegebied.

Primal Survivor: Escape the Amazon kijken

Videoland

John van den Heuvel in de Wapenhandel (S01)

Iedere dag vinden er in Nederland twee schietincidenten plaats en steeds vaker grijpen vaak jonge criminelen naar de vuurwapens. De politie spreekt van een alarmerende ontwikkeling. Waar komen deze wapens vandaan en hoe makkelijk is het om een illegaal wapen in Nederland te bemachtigen? John van den Heuvel duikt in de schimmige wereld van de illegale wapens in binnen- en buitenland.

John van den Heuvel in de Wapenhandel kijken

Pathé Thuis

The Unbearable Weight of Massive Talent

Een berooide Nicolas Cage stemt ermee in om op het verjaardagsfeest van de rijke Mexicaanse Javi te verschijnen. Deze is grote fan van Cage, maar tevens een drugsbaron. Cage zelf werkt als informant voor de CIA en poogt inlichtingen in te winnen over Javi.

The Unbearable Weight of Massive Talent kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk