Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 31)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 31)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Netflix

The Sandman (S01)

Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

The Sandman kijken

Buba

Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.

Buba kijken

Carter

Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.

Carter kijken

HBO Max

Pennyworth (S01+S02)

Londen, de jaren 60. Alfred Pennyworth is een voormalige Britse SAS-soldaat die onlangs de strijdkrachten heeft verlaten en een beveiligingsbedrijf begint. Het bureau trekt de aandacht van een jonge Amerikaanse miljardair genaamd Thomas Wayne. In de daaropvolgende jaren ontstaat er een hechte vriendschap tussen Alfred en Thomas en Alfred wordt uiteindelijk de verzorger van diens zoon, Bruce, nadat hij is vermoord.

Pennyworth kijken

The Professor and the Madman

Het verhaal over de schepping van de OED, beter bekend als de Oxford English Dictionary. In 1857 begint professor James Murray aan de samenstelling van de OED en als voorzitter van het comité probeert hij zoveel mogelijk mensen te bereiken die een bijdrage kunnen leveren aan het ambitieuze project. Een van die mensen, William Chester Minor, levert meer dan 10.000 bijdrages, waarna het comité de man wil eren voor zijn werk. Murray komt er echter achter dat William inmiddels opgesloten zit in een gesticht voor krankzinnigen, na het plegen van een moord.

The Professor and the Madman kijken

Amazon Prime Video

All or Nothing: Arsenal (S01)

All or Nothing: Arsenal neemt de kijkers mee achter de schermen van een cruciaal seizoen bij één van 's werelds grootste voetbalclubs, wanneer Arsenal zich richt op het behalen van nationaal succes en de terugkeer naar de Europese topcompetitie. Naast het vastleggen van de hoogte- en dieptepunten van het leven in het Emirates Stadium en het Arsenal Training Centre, zullen de All or Nothing camera's de Arsenal ploeg volgen buiten het voetbalveld, om de dagelijkse uitdagingen te verkennen waarmee topsporters te maken krijgen tijdens de intensieve kalender van een competitie onder hoogspanning.

All or Nothing: Arsenal kijken

Disney+

LIGHTYEAR

LIGHTYEAR toont de origin story van Buzz Lightyear, de held die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur. In de film volgen we de legendarische ruitevaarder nadat hij samen met zijn commandant en bemanning is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 lichtjaren van de aarde. Terwijl Buzz een weg naar huis proberet te vinden door ruimte en tijd, krijgt hij gezelschap van een groep ambitieuze rekruten en zijn robot-huisdier-vriendje Sox. De missie wordt echter bedreigd door Zurg, een imposant figuur die een leger van meedogenloze robots om zich heen heeft. Zurg blijkt een volledig eigen mysterieuze missie te hebben.

LIGHTYEAR kijken

Videoland

Grenslanders (S01)

In de afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen wordt aan Nederlandse zijde een plezierjacht doorzeefd met kogels aangetroffen. Aan Vlaamse zijde wordt tegelijkertijd een mysterieus rondzwervend meisje gevonden. De Rotterdamse rechercheur Tara Dessel en psychiater Bert Dewulf uit Antwerpen ontdekken al snel een verband tussen beide zaken.

Grenslanders kijken

Ziggo

The Trip to Greece

Steve Coogan en Rob Brydon gaan opnieuw samen op een culinaire reis, dit keer richting Griekenland. Ze volgen het pad van Odysseus en gaan daarbij volledig op in de Griekse geschiedenis en cultuur, terwijl ze genieten van uitmuntende lokale gerechten. Onderweg bespreken ze als vanouds een variëteit aan onderwerpen met daarbij een flinke dosis van hun eigenzinnige humor en een ongekend breed scala aan impressies van wereldsterren.

The Trip to Greece kijken

Pathé Thuis

Jockey

Jackson Silva is een jockey op leeftijd die nog één kampioenschap wil winnen maar zijn vele blessures spelen hem parten. De komst van een jonge jockey die beweert zijn zoon te zijn, maakt het nog moeilijker om zijn droom te verwezenlijken.

Jockey kijken

Spotify

Donnie - Vader / Strijder

Donnie - Vader / Strijder beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties