Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Transformers!

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Film1, Videoland, Ziggo, Pathé Thuis en Spotify (week 31)

· 31 juli 2020

Er staat een mooi weekend voor de deur en dat betekent dat je twee dagen lang lekker kunt bingen met nieuwe series, films, muziek en e-boeken. Dit weekend kun je onder andere kijken naar seizoen 1 van Transformers: War for Cybertron en het e-boek van Peter Olsthoorn over privacy lezen.

Netflix

The Speed Cubers

Deze documentaire legt de buitengewoon verrassende ontwikkelingen vast in de levensverhalen van Rubik's Cube- kampioenen Max Park en Feliks Zemdegs.

→ Trailer The Speed Cubers bekijken

Transformers: War for Cybertron (S01)

In deze ontstaansgeschiedenis van het universum van de Transformers staan twee leiders op als de Autobots en Decepticons hun planeet verwoesten in een wrede burgeroorlog.

→ Trailer Transformers: War for Cybertron bekijken

The Umbrella Academy (S02)

Een ontspoorde familie van superhelden komt samen om de mysterieuze dood van hun vader, de dreiging van de apocalyps en nog veel meer op te lossen.

→ Trailer The Umbrella Academy bekijken

Amazon Prime Video

Unraveling Athena

Deze nieuwe tennis documentaire is vanaf 13 juli exclusief op Amazon Prime Video te zien. De documentaire, geregisseerd door Francis Amat, volgt de opkomst van 's werelds grootste tennissers, waaronder Chris Evert, Martina Navratilova en Billie Jean King. De documentaire serie geeft een diepgaand inzicht in hun ervaringen, beproevingen en prestaties.

→ Trailer Unraveling Athena bekijken

Wrong Night Stand

Tijdens een avondje uit met zijn beste vriend ontmoet Eddie een mysterieuze jonge vrouw genaamd Eve. Na een korte stand van een nacht beginnen de twee elkaar te zien. Echter, buiten hun medeweten, dreigt een gevaarlijke figuur uit het verleden van Eva tussen de twee geliefden te komen, waardoor Eddie gedwongen wordt te vechten voor zijn meisje... en zijn leven.

→ Trailer Wrong Night Stand bekijken

Film1

Standoff

Het twaalfjarige meisje Isabelle ziet vanuit de bosjes hoe de meedogenloze hitman Sade een hele groep slachtoffers omlegt. Sade laat geen sporen na, dus wanneer hij Isabelle ontdekt moet ze rennen voor haar leven. Ze vlucht het huis van Carter binnen, een oorlogsveteraan die sinds de dood van zijn zoontje aan lager wal is geraakt. Wanneer hij de panische Isabelle ziet raakt hij vastbesloten om haar te beschermen. Maar Sade is een ervaren moordmachine en het is maar de vraag of Carters wat roestige gevechtservaring genoeg is om hem uit te schakelen.

→ Trailer Standoff bekijken

Videoland

Fighting with My Family

De gezinsleden van de familie Bevis zijn allemaal professionele worstelaars. De twee kinderen, Saraya en Zak, dromen ervan om lid te worden van World Wrestling Entertainment (WWE).

→ Trailer Fighting with My Family bekijken

Ziggo

Stockton on My Mind

Op 26-jarige leeftijd, op dezelfde dag dat Donald Trump werd verkozen in 2016, werd Michael Tubbs de eerste Afrikaans-Amerikaanse burgemeester van zijn geteisterde geboortestad Stockton, Californië.

→ Trailer Stockton on My Mind bekijken

Pathé Thuis

Public Enemies

In de nasleep van de Grote Depressie bloeit de misdaad op, en het is aan J. Edgar Hoover en de FBI om de criminelen in te rekenen.

→ Trailer Public Enemies bekijken

Spotify

Deel Zoveel - Guus Meeuwis

→ Deel Zoveel - Guus Meeuwis beluisteren

folklore - Taylor Swift

→ folklore - Taylor Swift beluisteren

folklore - Taylor Swift

Kobo

Privacy bestaat niet

Peter Olsthoorn geeft in een persoonlijk relaas een overzicht van alle aspecten rondom privacy. Vanuit het perspectief van de marketeer, vanuit dat van de overheid, maar ook vanuit het perspectief van jou als burger. Wat is jouw privacy je waard? En voor welke voordelen ben je bereid een deel daarvan op te geven? Dit boek is verplicht leesvoer voor iedereen die zich mengt in de actuele privacydiscussie over spionage, patiëntendossier of surfgedrag volgen.

De cases schetsen de rijke omvang, verbazen, leiden tot ongemak en zijn bij vlagen hilarisch. Met de continue vraag: wat is privacy mij waard? Jitty van Doodewaerd, privacydeskundige Federation of European Direct Marketing (Fedma) en Nederlandse Dialoog Marketing Associatie (DDMA) Over privacy leren we niets op school en dat is een groot gemis. Peter Olsthoorn maakt dat goed. Lezen dus, dit boek, zodat je begrijpt waarom de titel een waarschuwing is en geen wens.

Justine Pardoen, hoofdredacteur van Ouders.nl: "Een unieke blik op wie er meekijken in de digitale spiegel van ons ik."

Nils Rooijmans, directeur Exposemedia.nl, columnist Emerce: "Dit boek belicht zon beetje alle belangrijke aspecten van het belangrijkste mensenrecht van de 21ste eeuw. Privacy is een bedreigde soort. Wat gisteren privé was, wordt vandaag op Facebook verhandeld. En wat vandaag uit de schijnwerpers blijft, is morgen resultaat van Big Data. Lees dit boek, want het raakt aan alle kanten van je bestaan."

Jos Birken, marketingdirecteur in China en Singapore, columnist Tijdschift voor Marketing: "Knap overzicht van een zeer actueel en relevant onderwerp. 100% must-read.

Sander van der Blonk-Digitaal Marketeer & Ondernemer. Over de auteur: Peter Olsthoorn is onderzoeksjournalist, historicus en schrijver van boeken over internet, De macht van Facebook en De macht van Google. Hij publiceert ondermeer in NRC, Intermediair, Adformatie, WebWereld, HPdeTijd en Netkwesties.nl.

→ Trailer Privacy bestaat niet bekijken

Privacy bestaat niet

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (1)
Bezig met laden van reacties...