Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Weekend!

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Film1, Videoland, Ziggo en Spotify (week 30)

· 24 juli 2020

Er staat een mooi weekend voor de deur en dat betekent dat je twee dagen lang lekker kunt bingen met nieuwe series en films. Dit weekend kun je onder andere kijken naar een documentaire over Queen en seizoen 1 van Jim Gaffigan: The Pale Tourist.

Netflix

The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story

Documentaire met zeldzame beelden en openhartige interviews over de even toevallige als vruchtbare samenwerking tussen de rockband Queen en podiumbeest Adam Lambert.

→ Trailer The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story bekijken

Fear City: New York vs the Mafia (S01)

Vijf maffiafamilies regeerden in de jaren 70 en 80 met bloedige vuist over New York, totdat een groep FBI-agenten het ondenkbare probeerde: ze uitschakelen.

→ Trailer Fear City: New York vs the Mafia bekijken

Street Food: Latin America

In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

→ Trailer Street Food: Latin America bekijken

Amazon Prime Video

Official Secrets

Official Secrets van de Oscarwinnende regisseur Gavin Hood (Eye in the Sky) vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley). Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte.

→ Trailer Official Secrets bekijken

Jim Gaffigan: The Pale Tourist (S01)

Aan het einde van succesvolle wereldwijde stand-up tour gaat Jim Gaffigan: The Pale Tourist op  Amazon Prime Video. De tweedelige Stand-Up Special laat de Grammy, Emmy Award-winnende en New York Times bestseller auteur, acteur en komiek Jim Gaffigan zien wanneer hij een schijnbaar onmogelijke zoektocht begint. Hij wil een land bezoeken zonder enig materiaal, daar de cultuur en het eten ervaren, daarover schrijven en meteen het gloednieuwe geschreven materiaal opvoeren. En dit alles in één bezoek. 

In The Pale Tourist gaat Gaffigan moedig verder waar geen enkele stand-up comedian eerder is geweest; namelijk overal. De twee uur durende specials werden gefilmd als onderdeel van de wereldwijde tour van The Pale Tourist, waarin hij de wereld rondreist, mensen ontmoet, het eten eet en leert over de geschiedenis. Hij transformeerde deze ervaringen in een stand-up set van gloednieuw materiaal en voerde het op voor de lokale bevolking en expats, voordat hij doorgaat naar een andere bestemming en het allemaal weer opnieuw doet.

→ Trailer Jim Gaffigan: The Pale Tourist bekijken

Film1

Heat

"Neil McCauley (Robert De Niro) is een meesterdief die zijn hele leven in dienst stelt van zijn ambacht. McCauley en zijn team overvallen een geldtransport en vluchten met 1,6 miljoen dollar. Vincent Hanna (Al Pacino) is een top-detective van de Robbery Homicide Division van de LAPD. Hanna en zijn team gaan meteen aan het werk, volgen enkele sporen en proberen de daders te vinden. Ondertussen is McCauley opnieuw een grote slag aan het voorbereiden: een bankoverval waaraan zijn ploeg twaalf miljoen dollar kan verdienen. De agenten betrappen de gangsters tijdens de overval en er ontstaat een vuurgevecht in de straten van Los Angeles."

→ Trailer Heat bekijken

Videoland

Het Beste Van 10 Jaar The Voice of Holland (S01E01+E02) 

Hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar 'The Voice of Holland', 9 jaar 'The Voice Kids' en 2 jaar 'The Voice Senior'. Je ziet de mooiste, ontroerendste en grappigste momenten.

→ Trailer Het Beste Van 10 Jaar The voice of Holland bekijken

Ziggo

Hierro (S01)

De ervaren rechter Candela Montes wordt overgeplaatste naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen van de Canarische Eilanden. Kort na haar aankomst wordt het lichaam van de jonge eilandbewoner Fran uit de zee gevist.

→ Trailer Hierro bekijken

Spotify

Twenty Twenty - Ronan Keating

→ Twenty Twenty - Ronan Keating beluisteren

Kobo

Nooit meer thuis

Lily houdt met beide handen de reling vast. Haar handen zijn glad van het zweet, maar ze laat niet los. Alles wat ze ziet, wil ze opslaan in haar geheugen. Het zijn misschien wel de laatste beelden van haar moederland.

Lily en haar familie vertrekken noodgedwongen uit Indië, dat voortaan Indonesië heet. Ze zijn niet meer welkom in het land waar Lily is opgegroeid. In Nederland is het koud – en heel anders dan alles wat Lily vertrouwd is. Zal ze zich hier ooit thuis gaan voelen? En wie is de man die ze soms voor zich ziet? Het lijkt alsof hij een boodschap voor haar heeft. Wat wil hij haar vertellen? Op een dag herkent ze hem op een foto…

→ Trailer Nooit meer thuis bekijken

Nooit meer thuis

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite NieuwDezeWeek vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...