Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 3)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 3)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Pathé Thuis

Zee van Tijd

Hoe sterk is liefde nog als alles wegvalt? Wanneer hun ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt, probeert een jong koppel wanhopig overeind te blijven. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer.

Gerelateerde artikelen

Zee van Tijd kijken

Netflix

Şahmaran (S01)

Als Şahsu voor een college naar Adana gaat, is dat de ideale gelegenheid om haar vervreemde opa te ontmoeten. Dan blijkt dat ze een centrale rol heeft in een mythisch verhaal.

Şahmaran kijken

Mission Majnu

In de jaren 70 neemt een Indiase undercover spion een dodelijke missie aan om een geheim kernwapenprogramma in het hart van Pakistan te ontmaskeren.

Mission Majnu kijken

Fauda (S04)

Als de gepensioneerde Israëlische officier Doron hoort dat de Hamasstrijder die hij dacht gedood te hebben nog steeds vrij rondloopt, gaat hij naar hem op zoek.

Fauda kijken

HBO Max

The Last of Us (S01E01)

The Last of Us speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

The Last of Us kijken

This is Luna (S01)

Luna, afkomstig uit een zigeunerfamilie, worstelt om haar liefde en haar droombaan te vinden en om te begrijpen dat het geen zin heeft om weg te lopen van haar afkomst. De kaarten zullen het uitwijzen.

This is Luna kijken

Prime Video

LOL: Last One Laughing Nederland (S01)

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zich zes uur lang samen in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians via meer dan 50 camera’s goed in de gaten, want wie lacht, verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Naast Philippe Geubels zijn de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing is exclusief te zien op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

LOL: Last One Laughing Nederland kijken

Disney+

American Dad! (S18)

American Dad! is een Amerikaanse animatieserie, die deels ontwikkeld werd door Seth MacFarlane, de maker van Family Guy. De pilotaflevering van deze serie werd door FOX op 6 februari 2005 uitgezonden in de Verenigde Staten. In Vlaanderen wordt de serie uitgezonden op 2BE, deze zond de eerste aflevering uit op 7 januari 2008. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Comedy Central, deze zond de eerste aflevering uit op 1 december 2008.

American Dad! kijken

SkyShowtime

1923 (S01E01)

Volg een nieuwe generatie van de familie Dutton tijdens het begin van de twintigste eeuw, wanneer pandemieën, historische droogte, het einde van de drooglegging en de Grote Depressie het westen en de Duttons die het hun thuis noemen, teisteren.

1923 kijken

The Undeclared War (S01)

Het jaar 2024. In het Verenigd Koninkrijk vinden binnenkort de algemene verkiezingen plaats. Bij de Britse inlichtingendienst werkt een toonaangevend team van analisten in het geheim om een cyberaanval op het kiesstelsel van het land af te wenden. Saara Parvan, een jonge studente die werkervaring opdoet op de malware-afdeling, wordt op haar eerste werkdag geconfronteerd met een beveiligingslek. Er staat veel op het spel en Saara komt al snel terecht in het middelpunt van een escalerende dataoorlog met Rusland die gevaarlijke implicaties heeft die veel verder reiken dan cyberspace.

The Undeclared War kijken

Videoland

Angela Black (S01)

Angela Black leidt een ogenschijnlijk idyllisch leven met twee prachtige zonen en een charmante, hardwerkende echtgenoot, maar achter deze façade is Angela het slachtoffer van huiselijk geweld: ze zit gevangen in een relatie waaruit ze niet kan ontsnappen. Dan wordt Angela op een dag wordt benaderd door Ed, een privédetective, die haar toch al gespannen huiselijke leven overhoop gooit.

Angela Black kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Onze IGN-collega's hebben de cast van HBO's The Last of Us geïnterviewd 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk