Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 3)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 3)

Netflix

FYRE: The Greatest Party That Never Happened

Het Fyre Festival werd gepresenteerd als een luxe muziekevenement op een chic privé-eiland, maar mislukte volledig onder de leiding van een zelfingenomen ondernemer.

Trailer FYRE: The Greatest Party That Never Happened bekijken

The Punisher (S02)

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Trailer The Punisher bekijken

Filmposter van The Punisher

IO

Als een jonge wetenschapster een manier zoekt om de stervende aarde te redden, leert ze een man kennen die zich haast om met de laatste shuttle de planeet te verlaten.

Trailer IO bekijken

Film1

Red Sparrow

Dominika moet de CIA-agent Nathaniel Nash verleiden om informatie te winnen over de CIA. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden.

Trailer Red Sparrow bekijken

Videoland

The Blacklist (S0601 + S0602)

Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Trailer The Blacklist bekijken

Filmposter The Blacklist

Ziggo

True Detective (S0301 + S0302)

Net als voorgaande seizoenen draait seizoen 3 om een nieuwe zaak met een andere cast. Het verhaal speelt zich wel af in hetzelfde gebied als in seizoen 1 in de Ozarks, een gebied in het midden van Amerika dat zich uitstrekt over Missouri, Arkansas, Oklahoma en Kansas.Het verhaal draait om een macabere kindermoordzaak uit de jaren ’80, waarbij een jongetje en zijn zusje verdwenen. Ruim dertig jaar later, als Hays inmiddels oud, grijs en gepensioneerd is, achtervolgt de onopgeloste zaak hem nog altijd. Wat heeft hij over het hoofd gezien!?Flashbacks: Via flashbacks die drie tijdsperiodes beslaan, leren we belangrijke personages kennen zoals Roland West (Stephen Dorff), Wayne's partner ten tijde van de moord, en Amelia Reardon (Carmen Ejogo), een lerares die de kinderen kende.Elk van de acht afleveringen voegt een nieuw stuk toe aan de puzzel van wat er in die noodlottige nacht in 1980 is gebeurd.

Trailer True Detective bekijken

Pathé Thuis

Suspiria

Susie reist naar de prestigieuze dansacademie in Berlijn. Bij haar aankomst is een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Susie sluit een vriendschap met Sara en samen delen zij het gevoel dat de academie een geheim verbergt.

Trailer Suspiria bekijken

Filmposter Suspiria

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties