Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Borg vs McEnroe

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 29)

· 17 juli 2020

Voor alle nieuwe series, films, muziek en e-books moet je bij Nieuw Deze Week zijn. Wij hebben weer een mooie selectie voor je gemaakt. Wat dacht je van Amerikaanse psychologische thriller Fatal Affair of seizoen 1 van de komische serie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden

Netflix

Father Soldier Son

Als sergeant eerste klasse Brian Eisch in Aghanistan ernstig gewond raakt, beleeft hij met zijn zonen een avontuur vol liefde, verlies, verzoening en overlevering.

→ Trailer Father Soldier Son bekijken

Fatal Affair

Een advocate raakt verstrikt in een sinister kat-en-muisspel als een drankje met een oude vriend escaleert in een obsessie die iedereen van wie ze houdt in gevaar brengt.

→ Trailer Fatal Affair bekijken

Fatal Affair

Dicte (S03)

Na haar scheiding verhuist Dicte Svendsen met haar tienerdochter Rose van Kopenhagen naar haar geboortestad Aarhus, om een nieuwe start te maken. Ze vindt er een baan als misdaadjournalist.

→ Trailer Dicte bekijken

Amazon Prime Video

Absentia (S03)

FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Ze wordt doodverklaard en Harlow belandt achter de tralies. Zes jaar later wordt Emily meer dood dan levend gevonden. Ze kan zich niets herinneren van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man blijkt intussen hertrouwd te zijn en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily gooit alles in de strijd om het raadsel van haar ontvoering op te lossen en haar leven weer op de rit te krijgen.

→ Trailer Absentia bekijken

Absentia

Film1

Borg vs McEnroe

De rivaliteit tussen Bjorn Borg en John McEnroe. Waar Borg koel en bijna emotieloos op de baan stond, was McEnroe het enfant terrible van de tenniswereld. Hun rivaliteit kende zijn hoogtepunt met de legendarische Wimbledon-finale van 1980.

→ Trailer Borg vs McEnroe bekijken

Videoland

Barrie Barista en het Einde der Tijden (S01) 

De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista er niet van om er alles aan te doen om zijn koffiebar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barries klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

→ Trailer Barrie Barista en het Einde der Tijden bekijken

Barrie Barista en het Einde der Tijden

Condor (S02) 

De jonge CIA-analist Joe ontdekt een complot dat miljoenen levens in gevaar brengt. Wanneer iedereen op kantoor wordt vermoord, moet Joe zichzelf opnieuw uitvinden en alles op alles zetten om de waarheid te achterhalen

→ Trailer Condor bekijken

Ziggo

The Avengers

Een reeks superhelden, zoals Iron Man, de Incredible Hulk, Captain America, vormen een team om de wereld van de ondergang te redden.

→ Trailer The Avengers bekijken

The Avengers

Pathé Thuis

Go Fish

De kleine papegaaivis Alex probeert zijn rif te redden als dat bedreigd wordt door een mysterieuze zwarte smurrie.

→ Trailer Go Fish bekijken

Spotify

TREAT MYSELF (DELUXE) - Meghan Trainor

→ TREAT MYSELF (DELUXE) - Meghan Trainor beluisteren

Meghan Trainor

Kobo

De storm

Het vervolg op de zomerbestseller Het eiland Wanneer Hurricane Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Mercer Mann aan de boekwinkel van Bruce Cable in duigen. Terwijl de meeste mensen de ramen van hun huizen dicht timmeren en naar het vasteland vluchten, besluit Bruce te blijven en de storm uit te zitten.

De orkaan doet straten onderlopen en gebouwen instorten, en er valt een tiental dodelijke slachtoffers te betreuren. Een van hen is Nelson Kerr, een met Bruce bevriende thrillerschrijver. Nelson blijkt echter verscheidene klappen tegen zijn hoofd te hebben gekregen, wat suggereert dat hij niet in de storm is omgekomen.

Wie zou Nelson willen doden? Het vermoeden bestaat dat enkele van de duistere personages in Nelsons thrillers niet fictief zijn. Zou de oplossing dan ook al zwart op wit kunnen liggen in het manuscript van zijn nieuwe boek dat zich ergens in zijn computer bevindt? Wanneer Bruce op onderzoek gaat, ontdekt hij tussen de regels door een geheim dat veel schokkender is dan welke verzonnen plottwist ook. En veel gevaarlijker…

→ Trailer De storm bekijken

De storm

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij Nieuw Deze Week.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...