Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Films, series en e-boeken

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Spotify (week 28)

· 10 juli 2020

Voor alle nieuwe series, films, muziek en e-books moet je bij Nieuw Deze Week zijn. Wij hebben alvast een mooie selectie voor je gemaakt. Wat dacht je van The X-Files op Prime Video of het tiende studioalbum van Rufus Wainwright dat wordt gezien als een terugkeer naar zijn popbeginselen?

Netflix

Stateless

Vier vreemden − een vrouw op de vlucht, een moedige vluchteling, een bureaucrate en een vader met problemen − treffen elkaar in een Australisch immigratiedetentiecentrum.

→ Trailer Stateless bekijken

The Old Guard

Een geheim team van onsterfelijke huurlingen wordt plotseling ontmaskerd en moet vechten om hun identiteit geheim te houden, net nu een onverwacht nieuw lid wordt ontdekt.

→ Trailer The Old Guard bekijken

The Old Guard

Down to Earth with Zac Efron

In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

→ Trailer Down to Earth with Zac Efron bekijken

Amazon Prime Video

The X-Files

Twee agenten met enorm verschillende achtergronden slaan de handen ineen om zaken op te lossen die door de FBI bestempeld zijn als X-Files. Ze willen allebei verborgen waarheden onthullen – de één op zoek naar bovenaardse antwoorden, de ander naar aardsere, wetenschappelijke verklaringen. Samen doen ze ontdekkingen die ze zich geen van beiden ooit hadden kunnen voorstellen.

→ Trailer The X-Files bekijken

The X-Files

Blackish

Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z'n vader wil Dre z'n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

→ Trailer Blackish bekijken

Film1

Kickboxer: Retaliation

Kurt Sloan bereidt zich voor op een MMA titelgevecht, maar hij wordt verdoofd en belandt in een Thaise gevangenis. Daar moet hij het opnemen tegen Mongkut. In ruil voor het gevecht krijgt Kurt 2 miljoen dollar en zijn vrijheid terug.

→ Trailer Kickboxer: Retaliation bekijken

Kickboxer: Retaliation

Videoland

Tattoo Bazen

Bekende Nederlanders vertellen het verhaal achter hun tatoeages. Jayjay Boske gaat op zoek naar de bijzondere, ontroerende, maar vooral grappige verhalen. Ook gaan ze naar de tattooshop om een nieuwe tattoo te zetten.

→ Trailer Tattoo Bazen bekijken

Ziggo

Watchmen

Enkele superhelden mogen in een parallelle wereld in 1985 hun krachten niet gebruiken, maar slaan de handen ineen om zich te verdedigen als een van hen wordt vermoord.

→ Trailer Watchmen bekijken

Watchmen

Pathé Thuis

The Money Plane

Een professionele dief met een schuld van 40 miljoen dollar zet het leven van zijn familie op het spel, door een laatste overval te plegen op een futuristisch casino vol met 's werelds gevaarlijkste criminelen.

→ Trailer The Money Plane bekijken

Spotify

Unfollow The Rules - Rufus Wainwright

→ Unfollow The Rules - Rufus Wainwright beluisteren

Unfollow The Rules - Rufus Wainwright

Kobo

Vervulling in bekering

Vervulling in bekering van Antoine Bodar bestaat uit overwegingen voor een troostrijker en liefdevoller leven. In de huidige tijd wekt een term als bekering bij velen afschuw op, maar bekering is volgens priester Antoine Bodar juist een stap naar zelfonderzoek en daarmee naar een werkelijk vervuld leven. Door aan jezelf te werken kan je God uiteindelijk meer van nabij ervaren en zo de weg naar een vervuld leven vinden: vervulling in bekering. Antoine Bodar laat in deze nieuwe bundel overtuigend zien dat termen als "vervulling' en "bekering' nog altijd van levensbelang zijn voor elk individu dat maar enigszins openstaat voor zelfonderzoek. Want bekering is aanstekelijk en kan eenieder verwacht of onverwacht overkomen

→ Trailer Vervulling in bekering bekijken

Vervulling in bekering

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...