Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Batman en Hanna

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 27)

· 03 juli 2020

We hebben weer een mooi overzicht van de nieuwste series, films en muziek voor je gemaakt. Wat dacht je van negen seizoenen van seizoen 5 van Gotham of een prachtig e-book over Tom Dumoulin, een van de grootste sporthelden van deze tijd?

Netflix

Gotham (S05)

Lang voordat hij commissaris werd, bestreed de onervaren politieagent James Gordon misdaad en corruptie in Gotham City om de moord op de ouders van Bruce Wayne te wreken.

→ Trailer Gotham bekijken

Desperados

Nadat ze dronken een pijnlijke e-mail verzendt, gaat de romantische Wes met haar beste vriendinnen naar Mexico om de mail te wissen voordat haar nieuwe liefde deze leest.

→ Trailer Desperados bekijken

Desperados

Over Water (S02)

Een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity krijgt van zijn gezin nog een kans. In zijn nieuwe baan krijgt hij te maken met schimmige praktijken in de Antwerpse haven.

→ Trailer Over Water bekijken

Amazon Prime Video

Hanna (S02)

HANNA is zowel een high-conceptthriller als een drama over volwassen worden. De film gaat over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen.Ze ontsnapt aan de achtervolging van een CIA-agent en probeert de waarheid over wie ze is te ontdekken.

→ Trailer Hanna bekijken

Batman: Hush

In deze animatiefilm wordt Batman geteisterd door een schurk die zich Hush noemt. Zijn rol als Batman evenals zijn privéleven als Bruce Wayne worden ondersteboven gegooid door de geheimzinnige schurk. In de tussentijd heeft hij echter al zijn handen vol aan Catwoman. Tot overmaat van ramp weet Hush andere bekende vijanden van Batman in zijn snode plannen te betrekken, zoals onder meer The Joker en The Riddler.

→ Trailer Batman: Hush bekijken

Batman: Hush

Film1

Lord of War

Als een Oekraïnse immigrant zich ontwikkelt van een klein crimineel tot een wapenhandelaar realiseert hij zich dat dit met bepaalde offers komt.

→ Trailer Lord of War bekijken

Videoland

Into The Dark: Culture Shok

Nadat zijn vrouw aan kanker is overleden, neemt een vader zijn twee dochters mee op reis. Het gezin komt in het vizier van angstaanjagende bovennatuurlijke wezens.

→ Trailer Into The Dark: Culture Shok bekijken

Into The Dark: Culture Shok

Ziggo

Noord Zuid

Als teamleider van het rechercheteam moet psychologe Dana van Randwyck, verschillende misdaden oplossen en tegelijkertijd haar privéleven weer op de rit krijgen nu ze, na een scheiding, naar een volksbuurt in Amsterdam-Noord is verhuisd.

→ Trailer Noord Zuid bekijken

Spotify

On Sunset (Deluxe) - Paul Weller

→ On Sunset (Deluxe) - Paul Weller beluisteren

On Sunset (Deluxe) - Paul Weller

Kobo

Tom Dumoulin

Tom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel. Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar.

Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands beste wielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaats verwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Miguel Indurain?

Tom Dumoulin

Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur, heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekt tot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt, hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot de superster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn team of ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoende om meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten? Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en de wilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hij de vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

→ Trailer Tom Dumoulin bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...