Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Cómo Sobrevivir Soltero

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis, Videoland en Amazon Prime Video (week 26)

· 26 juni 2020

Het wordt warm dit weekend. Een uitgelezen moment dus om de tablet erbij te pakken en vanuit je hangmat de nieuwste series, films en muziek te streamen. Wat dacht je van negen seizoenen van de bekroonde Amerikaanse serie 24 of de horror-film Matriarch?

Netflix

Athlete A

Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar en de verslaggevers die de foute cultuur van USAG hebben blootgelegd.

→ Trailer Athlete A bekijken

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Twee kleinsteedse zangers grijpen de kans om hun droom waar te maken en mee te doen aan 's werelds grootste zangwedstrijd. Met Will Ferrell en Rachel McAdams.

→ Trailer Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga bekijken

24 (S01-S09)

Elk seizoen van deze actiethriller volgt 24 uur, in realtime, uit het leven van een geheim agent die nationale bedreigingen tegengaat.

→ Trailer 24 bekijken

24 (S01-S09)

Amazon Prime Video

Regular Heroes (S01)

De COVID-pandemie heeft ons leven drastisch veranderd. Regular Heroes belicht de onbaatzuchtige daden van vitale beroepsbeoefenaren die alles riskeren om hun gemeenschappen te beschermen. Van winkelbedienden tot ziekenhuismedewerkers en leraren. Zij herinneren ons eraan dat er nog steeds hoop is als we samenwerken. Afleveringen omvatten optredens van Alicia Keys, Nick Jonas en anderen.

→ Trailer Regular Heroes bekijken

Cómo Sobrevivir Soltero (S01)

Cómo Sobrevivir Soltero vertelt het verhaal van een groep dertigers die gelukkig willen worden en die toevlucht zoeken in hun vriendschappen en relaties om de zin van hun chaotische levens te vinden. Tijdens hun zoektocht zullen ze ontdekken dat hun persoonlijke liefdesdrama's minder onoverkomelijk zijn dan ze lijken.

→ Trailer Cómo Sobrevivir Soltero bekijken

Film1

Matriarch

Een hoogzwangere moeder, Rachel, en haar man Matt, krijgen een ongeval met hun auto op het platteland. Ze worden opgevangen door een boer en zijn vrouw die hen onderdak aanbieden. Rachel komt er al snel achter dat hun kinderen gestolen zijn. Net wanneer ze proberen te ontsnappen uit de boerderij beginnen de weeën bij Rachel.

→ Trailer Matriarch bekijken

Videoland

Fred: Het Andere Gezicht (S01)

In de nieuwe documentaire Fred: Het Andere Gezicht geeft Fred van Leer zich bloot en laat hij de andere kant zien van het glitter & glamour leven.

→ Trailer Fred: Het Andere Gezicht bekijken

Fred: Het Andere Gezicht

Ziggo

Perry Mason (S01)

In deze ouderwets goede detectiveserie volg je de beroemde strafrechtadvocaat Perry Mason. Het is 1932 en terwijl de rest van Amerika herstelt van de Grote Depressie, staat het decadente Los Angeles in volle bloei. Iedereen pikt een graantje mee en lijkt tegelijkertijd een dubbele agenda te hebben. Dé ingrediënten voor onrust en wantrouwen. Wanneer een bizarre moordzaak bij Mason terechtkomt, start een meedogenloze zoektocht naar de waarheid.

→ Trailer Perry Mason bekijken

Pathé Thuis

Inmate #1: The Rise of Danny Trejo

Het vroege leven van Danny Trejo bestond uit drugs, gewapende overvallen en gevangenisstraffen. Inmiddels staat bij bekend voor het helpen van verslaafden en het meespelen in Hollywood kaskrakers. Hij vertelt zelf over zijn transformatie.

→ Trailer Inmate #1: The Rise of Danny Trejo bekijken

The Rise of Danny Trejo

Spotify

Women In Music Pt. III - HAIM

→ Women In Music Pt. III - HAIM beluisteren

Kobo

Fernando Ricksen - De Finale Strijd

"De Finale Strijd' is het aangrijpende verhaal van oud-profvoetballer Fernando Ricksen over zijn leven met de ziekte ALS. (Uitgave i.s.m. Stichting ALS Nederland.)

"De Finale Strijd' gaat over het gevecht dat oud-profvoetballer Fernando Ricksen voert met de spierziekte ALS. Uitgerekend op de dag dat zijn boek Vechtlust wordt gepresenteerd krijgt Fernando Ricksen te horen dat hij lijdt aan ALS en nog hooguit vier maanden te leven heeft. Hoe uitzichtloos het misschien ook lijkt, dat betekent niet dat hij zich gewonnen geeft. Ricksen strijdt tegen de ziekte zoals hij voetbalde: hij gaat er met gestrekt been in. Vincent de Vries maakt de aftakeling van zijn vriend van dichtbij mee. Het resultaat is een indringend en intiem portret van een man die zes jaar lang de dood in de ogen keek.

→ Trailer Fernando Ricksen - De Finale Strijd bekijken

Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...