Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 20)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 20)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

Lees hier een extra tip voor Pathé Thuis.

The Silent Twins

De tweelingzusjes June en Jennifer willen met niemand praten behalve met elkaar. Ze leven in hun eigen wereldje, maar hun daden leiden ertoe dat ze op negentienjarige leeftijd in een inrichting worden opgesloten.

The Silent Twins kijken

God's Country

Wanneer universiteitsprofessor Sandra twee jagers confronteert die ze betrapt op het betreden van haar eigendom, wordt haar zelfbeheersing op de proef gesteld en raakt ze verwikkeld in een strijd met catastrofale gevolgen.

God's Country kijken

Netflix

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

Anna Nicole Smith, met nooit eerder vertoonde beelden van het iconische Playboy en Guess jeans model, die een spoor trok door de jaren 90 voor haar tragische dood op 39 jarige leeftijd.

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me kijken

El Silencio (S01)

Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.

El Silencio kijken

McGregor Forever (S01)

Conor McGregor werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. Deze opzwepende docuserie volgt zijn veelbewogen carrière.

McGregor Forever kijken

Disney+

Scott Lang en Hope Van Dyne verkennen samen met Hank Pym en Janet Van Dyne het Quantum Realm, waar ze in contact komen met vreemde wezens en een avontuur aangaan dat verder gaat dan wat ze voor mogelijk hielden.

Ant-Man and the WaspL Quantumania kijken

White Men Can't Jump

In deze moderne remix van de iconische film gaat Jeremy, voormalig sterspeler wiens carrière vastliep vanwege blessures, met tegenzin samenwerken met Kamal, een ooit veelbelovende speler die zijn eigen toekomst in de sport deed ontsporen. Ondanks gespannen relaties, financiële druk en interne strijd, bundelen de twee ogenschijnlijk tegengestelde spelers hun krachten voor een laatste poging om hun dromen waar te maken.

White Men Can't Jump kijken

Videoland

Ex on the Beach: Double Dutch (S09E01)

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

Ex on the Beach: Double Dutch kijken

Spy/Master (S01E01-E02)

PY/MASTER, gemaakt door Adina Sădeanu en Kirsten Peters, speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De spionageserie beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu, gespeeld door Alec Secăreanu (God's Own Country, Ammonite, Happy Valley), de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet Roemenië en Ceaușescu ontvluchten voordat hij wordt ontdekt. Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt hij een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. Geholpen door een undercover Stasi-agent en voormalige vlam (Svenja Jung, Deutschland89) en een opkomende CIA-agent (Parker Sawyers, Southside with You), moet Godeanu ontsnappen aan de KGB en de spionnen van zijn eigen land (Ana Ularu en Laurențiu Bănescu), wetende dat zijn desertie zijn familie in levensgevaar zal brengen.

Spy/Master kijken

Amazon Prime Video

Take a Chance

Take a Chance is een aangrijpende documentaire die een unieke inkijk geeft in het leven van een van 's werelds beruchtste stalkers, Gert van der Graaf. De film volgt Van der Graaf terwijl hij openhartig vertelt over zijn jeugdliefde voor ABBA-superster Agnetha Fältskog en hoe deze liefde uitgroeide tot een obsessie die zijn leven heeft beheerst.

Take a Chance kijken

SkyShowtime

Villeneuve Pironi

Gilles Villeneuve en Didier Pironi waren vrienden en teamgenoten. Ze reden allebei voor het legendarische Formule 1-team Ferrari tijdens de hoogtijdagen in de jaren 1980. Hun snelheidsdrang bracht hen samen, maar ze werden voorgoed uit elkaar gerukt door een historisch en controversieel moment in de tijd. Vriendschap, bedrog, ambitie en eer botsen op elkaar in deze epische documentaire, voor het eerst verteld door de personen die het dichtst bij de twee mannen stonden.

Villeneuve Pironi kijken

Spotify

Uit het Hoofd - Guus Meeuwis

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 20)

Guus Meeuwis met Uit het Hoofd beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk