Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 18)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 18)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

KLEM

Marius en Kitty wonen al enige tijd op hun wijngaard in Toscane, waar Hugo samen met zijn gezin langskomt voor een langverwachte reünie. Maar dan blijkt er iets mis en wordt Hugo opnieuw meegesleurd in een criminele draaikolk. Lees hier alles over de spannende Nederlandse thriller Klem.

KLEM kijken

Godland

In de nasleep van een groot schandaal probeert Trinitie Childs, de first lady van een prominente Southern Baptist Mega Church, haar echtgenoot-pastor Lee-Curtis Childs te helpen bij de wederopbouw van hun gemeente.

Godland kijken

Plane

Tijdens een hevige storm moet piloot Brodie een noodlanding maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken hij en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied.

Plane kijken

Netflix

Terzi (S01)

Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.

Terzi kijken

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (S01)

Het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en Koning George van Engeland is het begin van een episch liefdesverhaal en verandert de high society in deze Bridgerton-prequel!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story kijken

HBO Max

Unicorn: Warriors Eternal (S01E01-E02)

De serie volgt een team van oude helden die de wereld beschermt tegen een onheilspellende kracht. Door de geschiedenis heen hebben eenhoorns de deugdzaamheid gesymboliseerd. Wanneer het ontwaken van onze helden te vroeg komt, bevinden ze zich in de lichamen van tieners. Als gevolg daarvan zijn hun herinneringen aan wie ze zijn en de geschiedenis van de eenhoorn door de eeuwen heen verloren gegaan, en zijn sommige van hun magische vermogens verzwakt en gefragmenteerd. Niet alleen moeten ze de wereld beschermen tegen de heersende duisternis, ze moeten dat ook doen terwijl ze de onverwachte lach en humor die bij tienerangst en -emoties horen moeten zien te overwinnen.

Unicorn: Warriors Eternal kijken

White House Plumbers (S01E01)

White House Plumbers neemt het publiek mee achter de schermen van het Watergate-schandaal, terwijl de politieke saboteurs van president Richard Nixon, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) en G. Gordon Liddy (Justin Theroux), per ongeluk het presidentschap omverwerpen dat ze ijverig probeerden te beschermen... en hun families daarbij. Dit satirische drama begint in 1971 wanneer het Witte Huis Hunt en Liddy, voormalige CIA- en FBI-agenten, inhuurt om het lek in de Pentagon Papers te onderzoeken. Na een eerste mislukking, belandt het onwaarschijnlijke duo in de commissie voor de herverkiezing van de president, waarbij ze verschillende onwaarschijnlijke geheime operaties beramen, waaronder het afluisteren van de kantoren van de Democratic National Committee in het Watergate-complex. White House Plumbers bewijst dat geschiedenis soms vreemder kan zijn dan fictie, en werpt licht op de minder bekende reeks gebeurtenissen die leidden tot een van Amerika's grootste politieke schandalen.

White House Plumbers kijken

Amazon Prime Video

Detective Knight: Rogue

Rechercheur James Knight (Bruce Willis) is toegewijd om de veeleisende straten van Los Angeles veilig te houden. Terwijl de stad zich voorbereidt op Halloween, raakt Knights partner ernstig gewond door gemaskerde mannen na een overval tijdens een schietpartij. Met Knight in volle achtervolging, vluchten de bandieten uit Los Angeles naar New York.

Detective Knight: Rogue kijken

Kleinkinderen van de Oost

Daan (30) en Joenoes (32) raakten bevriend als acteurs in speelfilm De Oost. Samen reizen ze terug naar Indonesië, in de voetsporen van hun grootvaders, die voor Nederland vochten tegen de Indonesische onafhankelijkheid. Hun reis confronteert ze met complexiteit van “goed en fout” en de blijvende impact van het koloniale verleden. Wat betekent een verzwegen geschiedenis voor hun toekomst?

Kleinkinderen van de Oost kijken

Disney+

Maggie Simpson in Rogue Not Quite One

Op weg naar de opvang verliest Homer Maggie uit het oog als ze in Grogu’s zweefbuggy springt en met hem een ruimteavontuur in hyperspace beleeft. Als ze een eskader keizerlijke TIE-fighters tegenkomen, verplaatst Maggie de strijd naar Springfield in deze epische, korte aflevering die helemaal om Star Wars draait.

Maggie Simpson in Rogue Not Quite One kijken

Ed Sheeran: The Sum of It All (S01)

Internationale superster Ed Sheeran geeft in deze openhartige serie een kijkje in zijn leven.

Ed Sheeran: The Sum of It All kijken

Videoland

Sisi (S01)

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun leven gaat niet over rozen. Ze krijgen te maken met persoonlijke verlangens en politieke druk. Zo trotseert Sisi starre hoofse gebruiken en weet ze de kracht van haar uiterlijke verschijning voor zichzelf en haar idealen te gebruiken.

Sisi kijken

Spotify

(Deluxe) Ed Sheeran

(Deluxe) Ed Sheeran beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk