Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 17)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 17)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot romcoms en docu's, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

The Banshees of Inisherin

Pádraic is sinds mensenheugenis beste maatjes met Colm. Ze wonen op een eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen.

The Banshees of Inisherin kijken

Journeyman

Matty Burton is wereldkampioen boksen en hij moet zijn titel verdedigen tegenover Andre Bryte. Wanneer hij thuiskomt van de wedstrijd stort hij in, een vertraagde reactie. Wanneer hij wakker wordt, is hij niet meer de man die hij was.

Journeyman kijken

Netflix

AKA

Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.

AKA kijken

The Nurse (S01)

Een nieuwe verpleegster vermoedt dat er een link is tussen haar collega's drang naar aandacht en een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The Nurse kijken

The Invitation

Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.

The Invitation kijken

HBO Max

Love & Death (S01)

Twee kerkelijke echtparen genieten van het knusse leven in een klein stadje in Texas, totdat één van hen een bijl oppakt.

Love & Death kijken

Mrs. Davis (S01)

Sister Simone werkt samen met haar ex-vriend Wiley op een wereldwijde reis om Mrs. Davis, een krachtige kunstmatige intelligentie, te vernietigen.

Mrs. Davis kijken

Amazon Prime Video

Citadel (S01E01+E02)

Acht jaar geleden viel Citadel. Het onafhankelijke wereldwijde spionageagentschap - belast met het handhaven van de veiligheid van alle mensen - werd verwoest door agenten van Manticore, een machtig syndicaat dat de wereld manipuleert in de schaduw. Bij de val van Citadel werd het geheugen van elite-agenten Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas ) gewist toen ze ternauwernood ontsnapten aan de dood. Sindsdien blijven ze verborgen, bouwen een nieuw leven op onder nieuwe identiteiten, zich niet bewust van hun verleden. Tot op een nacht, wanneer Mason wordt opgespoord door zijn voormalige Citadel-collega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), die zijn hulp hard nodig heeft om te voorkomen dat Manticore een nieuwe wereldorde vestigt. Mason zoekt zijn voormalige partner Nadia op, en de twee spionnen beginnen aan een missie die hen over de hele wereld voert in een poging om Manticore te stoppen, terwijl ze te maken hebben met een relatie die gebaseerd is op geheimen, leugens en een gevaarlijke, maar eeuwige liefde

Citadel kijken

Living

Britse kantoorklerk Mr. Williams laat het leven aan zich voorbijrazen. Maar wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij wanhopig de verloren tijd in te halen.

Living kijken

Disney+

Peter Pan & Wendy

Wendy van Dalen, een jong meisje dat niet naar kostschool wil, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Peter Pan & Wendy kijken

Videoland

Mocro Maffia: Tatta

Wat heeft Tatta al die tijd gedaan na zijn ruzie met Paus en de mislukte ontvoering van Samira?

Mocro Maffia: Tatta kijken

SkyShowtime

Ticket to Paradise

Als de dochter van een gescheiden koppel aankondigt te gaan trouwen op Bali hebben beiden maar 1 missie. Hun dochter ervan te weerhouden te trouwen op jonge leeftijd en dezelfde fout te maken als zij ooit gedaan hebben.

Ticket to Paradise kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, HBO Max, Pathé Thuis, Spotify en meer! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk