Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 17)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify (week 17)

Netflix

The Willoughbys

Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.

Trailer The Willoughbys bekijken

The Last Dance (elke week 2 nieuwe afleveringen!)

Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.

Trailer The Last Dance bekijken

The Last Dance

Extraction

De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

Trailer Extraction bekijken

Amazon Prime Video

Doom Patrol

DOOM PATROL verbeeldt een van DC's fav. groepen Super Heroes: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane, o.l.v. de moderne, gekke wetenschapper Niles Caulder, alias The Chief. Tot actie gemaand door Cyborg, alias Vic Stone, de Doom Patrol - deels ondersteunende groep, deels Super Hero-team - is een groep superkrachtige freaks die vechten voor een wereld die hen niet moet.

Trailer Doom Patrol bekijken

Doom Patrol

Film1

The Baytown Outlaws

Nadat Celeste drie maal in haar buik geschoten wordt door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder een greintje ontzag voor wie dan ook. Celeste betaalt hen een vermogen om haar zoontje uit de klauwen van Carlos te redden en om de drugsbaas zelf om te leggen. Na een ongekende uitbarsting van blind geweld slaagt het trio er met meer geluk dan wijsheid in de jongen te redden. Helaas blijkt dat er onverwachte haken en ogen aan de klus zitten...

Trailer The Baytown Outlaws bekijken

Videoland

De Jacht op de Mocro-Maffia (elke week een nieuwe aflevering!)

Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. De vierdelige miniserie zie je vanaf 24 april, elke vrijdag.

Trailer De Jacht op de Mocro-Maffia bekijken

De Jacht op de Mocro-Maffia

Het Beste Van De TV Kantine (elke week een nieuwe aflevering!)

Compilaties van tien jaar 'De TV Kantine'.

Trailer Het Beste Van De TV Kantine bekijken

Ziggo

The Story of God with Morgan Freeman (S03)

Morgan Freeman zoekt in alle uithoeken van de wereld naar antwoorden op vragen over de ziel, reïncarnatie en bijna-doodervaringen.

Trailer The Story of God with Morgan Freeman bekijken

The Story of God with Morgan Freeman

Pathé Thuis

Black and Blue

Alice is getuige van een moord, die ze ook op beeld heeft vastgelegd. Ze gaat naar de enige persoon die ze vertrouwt om er samen voor te zorgen dat de video in juiste handen terecht komt.

Trailer Black and Blue bekijken

Spotify

Dream So Big Eyes Are Wide (Live) - Milow

Dream So Big Eyes Are Wide (Live) - Milow beluisteren

Dream So Big Eyes Are Wide

One World: Together At Home - Various Artists

One World: Together At Home - Various Artists beluisteren

Kobo

Zandvoort

Zandvoort van Nando Boers is een roman over een Formule 1-coureur, racen, de loerende dood en de worsteling met schuld en boete.

Voor autocoureur Roy Hoekstra staat leven gelijk aan racen. In de cockpit is hij op zijn best. Met zijn collega's vormt hij een elitegroep, omringd door benzine en rubber, champagne en pech, glitter en glamour. Op de limiet is alles helder. Maar de laatste tijd sluipen er steeds vaker gedachten zijn hoofd in die de waarde van zijn bestaan als racer ter discussie stellen.

Schimmen uit zijn raceverleden kwellen hem en de dood komt steeds dichterbij. Kun je je schuld inlossen door de droom van een ander waar te maken? Thuis, tijdens de Grand Prix van Zandvoort, komt alles wat Roy lief is en waarvoor hij vreest samen.

Zandvoort is een razendsnelle raceroman over leven op het scherp van de snede. "Zandvoort heeft een grote onderliggende kracht. Dit boek zit strak in de lak.' – Bart Chabot

E-book Zandvoort bekijken

E-book Zandvoort

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties