Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 16)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Film1 en Spotify (week 16)

Netflix

The Alienist

Theodore Roosevelt, hoofdcommissaris van de New Yorkse politie in 1896, schakelt psycholoog Laszlo Kreizler in om een moordenaar van jonge prostitués te vangen.

Trailer The Alienist bekijken

Bros Before Ho's

Het huwelijk van de ouders van twee feestende stiefbroers was rampzalig. Daarom willen ze nooit een relatie, tot ze beiden voor hetzelfde meisje vallen.

Trailer Bros Before Ho's bekijken

Colombiana

Cataleya Restrepo zag hoe haar ouders vermoord werden door gangsters uit Bogota, dus haar leven wordt gedefinieerd door wraakgevoelens.

Trailer Colombiana bekijken

Videoland

Ajax - Feyenoord: Achter de Rivaliteit

In deze documentaire spreken we de meest uiteenlopende supporters en laten we zien waar de eeuwige rivaliteit vandaan komt.

Trailer Ajax - Feyenoord: Achter de Rivaliteit bekijken

Rico Verhoeven: Vader, Vechtmachine en Wereldkampioen

Wij liepen mee met Rico Verhoeven in aanloop naar, tijdens en na zijn gevecht met Badr Hari.

Trailer Rico Verhoeven: Vader, Vechtmachine en Wereldkampioen bekijken

Film1

Atomic Blonde

Een agente van MI6 is in Berlijn, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Ze moet een belangrijk dossier halen en gaat een samenwerking aan met David Percival, een lokale bureauchef.

Trailer Atomic Blonde bekijken

Pathé Thuis

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

Trailer Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi bekijken

Spotify

Acoustic Sessions - Jacqueline Govaert

Acoustic Sessions - Jacqueline Govaert beluisteren

My Indigo - My Indigo

My Indigo - My Indigo beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer