Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 15)

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 15)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en albums op Spotify. Hier ontdek je de leukste nieuwe content.

Netflix

Why did you kill me?

De grens tussen gerechtigheid en wraak vervaagt als een radeloos gezin op social media de mensen opspoort die de 24-jarige Crystal Theobald hebben vermoord.

Why did you kill me kijken

Ride or Die

Rei helpt de vrouw op wie ze al jaren verliefd is, te ontsnappen aan haar gewelddadige echtgenoot. Terwijl ze samen vluchten, slaat de vonk pas goed over.

Ride or Die kijken

Atomic Blonde

Een agente van MI6 is in Berlijn, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Ze moet een belangrijk dossier halen en gaat een samenwerking aan met David Percival, een lokale bureauchef.

Atomic Blonde kijken

Amazon Prime Video

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman is bezorgd over de ongecontroleerde acties van de bijna tot god verheven Superman. De held van Gotham neemt het op tegen de redder van Metropolis, maar terwijl ze met elkaar strijden verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Videoland

Ex On The Beach: Double Dutch (S07 E01)

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

Ex On The Beach: Double Dutch kijken

Ziggo

The Nevers (S01)

In de laatste jaren van de Victoriaanse tijd wordt Londen geteisterd door mensen, meestal vrouwen, die plotseling abnormale gaven vertonen. Sommige charmant, andere zeer verontrustend.

The Nevers kijken

Pathé Thuis

Locked Down

De geliefden Linda en Paxton staan op het punt uit elkaar te gaan wanneer een lockdown wordt afgekondigd. Noodgedwongen slijten ze hun dagen samen. Plots krijgen ze de idee om een warenhuis te overvallen.

Locked Down kijken

Spotify

Californian Soil - London Grammar

Californian Soil - London Grammar beluisteren

Kobo

Grenzeloos Geluk

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, zijn Kate en Laurens als beste vrienden en nieuw stelletje natuurlijk ook van de partij. Tijdens de romantische hotelovernachting die daarop volgt, besluit Laurens impulsief en ondanks zijn twijfels Kate ook ten huwelijk te vragen. Het hilarische vrijgezellenfeest dat vervolgens voor Laurens georganiseerd wordt, brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven. En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst. Ten einde raad besluit hij te doen wat hij jaren daarvoor ook al eens deed: vluchten…

Grenzeloos geluk is de opvolger van Recept voor geluk (2019) en Breekbaar geluk (2021).

Grenzeloos Geluk lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Film1 en Spotify (week 15)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties