Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 13)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 13)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

The Old Way

De voormalige revolverheld Colton Briggs is tegenwoordig eigenaar van een winkel en leidt een rustig bestaan met zijn gezin, wanneer een groep bandieten zijn vrouw vermoordt. Samen met zijn twaalfjarige dochter zweert hij wraak.

The Old Way kijken

Dead For A Dollar

Beroemde premiejager Max krijgt de taak om de vrouw van een rijke zakenman terug te brengen. Tijdens zijn reis stuit hij op zijn gezworen vijand, de man die Max jaren eerder naar de gevangenis gestuurd heeft.

Dead For A Dollar kijken

Netflix

Unstable (S01)

Omschrijving film of serie

Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.

Unstable kijken

Murder Mystery 2

Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd.

Murder Mystery 2 kijken

HBO Max

Succession (S04E01)

Succesion volgt de levens van de familie Roy, waarbij het gaat over de toekomst en controle van het media en entertainment conglomeraat zodra hun verouderde vader (Brian Cox) begint terug te stappen

Succession kijken

Amazon Prime Video

The Power (S01)

The Power is onze wereld, op een onverwachte natuurlijke wending na. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om anderen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle, van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt door een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

The Power kijken

Disney+

Rye Lane

"Rye Lane", van de veelbelovende regisseur Raine Allen-Miller, is een romantische komedie met in de hoofdrollen David Jonsson en Vivian Oparah als Dom en Yas, twee twintigers die allebei in een nare scheiding liggen. Tijdens een enerverende dag in Zuid-Londen krijgen de twee een klik en helpen ze elkaar om te gaan met hun vreselijke exen. Misschien weten ze zelfs elkaars vertrouwen in de liefde te herstellen.

Rye Lane kijken

SkyShowtime

Rabbit Hole (S01E01)

In Rabbit Hole is niets wat het lijkt. John Weir (Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage, wordt erin geluisd voor moord door sterke machten die de mogelijkheid hebben om hele bevolkingen te beïnvloeden en te controleren.

Rabbit Hole kijken

Videoland

Temptation Island Love or Leave (S04E01+E2)

Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Temptation Island Love or Leave kijken

CineMember

King Of The Cruise

Een kijkje in de decadente en bizarre wereld van cruise schepen, met een aandacht-zoekende Schotse Baron in de hoofdrol, op een missie om gezien te worden.

King Of The Cruise kijken

Ziggo

Raven's Hollow

Edgar Allan Poe en vier andere cadetten worden tijdens een trainingsoefening in de staat New York door een gruwelijke ontdekking naar een vergeten gemeenschap getrokken.

Raven's Hollow kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk