Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 12)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 12)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste nieuwe films, series, muziek en e-books.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

Easter Sunday

Joe reist met zijn zoon naar zijn familie om pasen met hen te vieren. Wanneer ze daar aankomen, ontstaat er flinke ruzie tussen Joe’s moeder en haar zus. Hij moet alles op alles zetten om de familie bij elkaar te houden.

Easter Sunday kijken

Meet Cute

Wanneer Sheila en Gary elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht - totdat blijkt dat hun magische afspraakje helemaal niet het lot was. Sheila heeft een tijdmachine en ze worden keer op keer verliefd. Maar wanneer de perfecte nacht nog niet genoeg is, reist Sheila naar Gary's verleden om hem te veranderen in de perfecte man.

Meet Cute kijken

Netflix

Johnny

Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.

Johnny kijken

Waco: American Apocalypse (S01)

Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.

Waco: American Apocalypse kijken

The Night Agent (S01)

Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.

The Night Agent kijken

HBO Max

Gotham Knights (S01)

Een team van bijeengeraapte voortvluchtigen komt erachter dat een groter kwaad Gotham City bedreigt en ze moeten samenwerken om de nieuwe generatie redders van de stad te vormen: de Gotham Knight

Gotham Knights kijken

The Man from U.N.C.L.E.

In deze swingende, sexy retrothriller van Guy Ritchie (Lock, Stock & Two Smoking Barrels, Snatch), geïnspireerd door de cultserie uit de jaren '60, moeten CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill, Superman) en KGB-agent Ilya Kuryakin (Armie Hammer, The Lone Ranger) hun onderlinge naijver opzijschuiven om een gezamenlijke missie te ondernemen tegen een mysterieus internationaal misdaadkartel. Deze neofascistische organisatie wil het fragiele evenwicht van de Koude Oorlog destabiliseren door de verspreiding van nucleaire wapens en technologie. De enige troef waarover het duo beschikt, is Gaby (Alicia Vikander, Ex Machina), de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper. Zij vormt de sleutel om de criminele organisatie te infiltreren en ze moeten racen tegen de klok om hem te vinden en een wereldwijde catastrofe te voorkomen.

The Man from U.N.C.L.E. kijken

Amazon Prime Video

Perfect Addiction

Een succesvolle bokstrainer ontdekt dat haar vriend, een regerend kampioen, haar bedriegt met haar eigen zus. Ze zint op wraak door de enige man te trainen die hem kan onttronen: zijn aartsvijand Kayden.

Perfect Addiction kijken

Disney+

Ringo, gloria y muerte (S01)

Na een reeks wurgcontracten arriveert de beste zwaargewicht bokser van Argentinië, Oscar ‘Ringo’ Bonavena in 1976 in Nevada, waar hij zijn carrière nieuw leven wil inblazen. Zonder het te beseffen, raakt Ringo betrokken bij de criminele praktijken van Joe Conforte, die hem een zonnige toekomst belooft. Van die toekomst komt echter niets terecht, net zo min als van de beloofde revanche op Ali, aangezien Ringo drie maanden later dood zou worden aangetroffen.

Ringo, gloria y muerte kijken

CineMember

Sicario: Day of the Soldado

'Soldado' speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Sicario' en volgt infiltrant Alejandro Gillick en CIA-agent Matt Graver. De Mexicaanse drugsoorlog heeft zich verder verspreid waarbij terroristen over de Amerikaans-Mexicaanse grens verplaatst worden. Matt krijgt van hogerop de taak om in te grijpen.

Sicario: Day of the Soldado kijken

SkyShowtime

Resurrection

Margaret leidt een succesvol en gestructureerd leven. Dit ondanks ze een drukke baan met haar alleenstaande moederrol voor haar dochter Abbie combineert. Haar wereld komt stil te staan wanneer ze David, een man uit haar verleden, terugziet.

Resurrection kijken

Spotify

Floor Jansen + Paragon

Floor Jansen + Paragon beluisteren

Storytel

Cybercrime - Taskforce Zuid

In de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg wordt een onevenredig groot aantal bedrijven gegijzeld door cybercriminelen, die losgeld eisen voor het vrijgeven van de bedrijfsmatige software en data. In plaats van de speciale eenheid die is opgericht ter bestrijding van cybercrime, wordt het team van Taskforce Zuid op deze dringende zaak gezet. Al gauw stuiten ze op een veel groter netwerk dan ze aanvankelijk hadden verwacht. Maar de tijd tikt, want de eisen van de criminelen worden steeds hoger en er valt zelfs een dode…

Cybercrime - Taskforce Zuid beluisteren

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 12)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk