Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 11)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, HBO Max, Disney+ en Pathé Thuis (week 11)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Hier ontdek je de leukste nieuwe films en series.

Gerelateerde artikelen

Pathé Thuis

The Ritual Killer

Lucas Boyd poogt de dood van zijn dochter een plaats te geven. Als rechercheur zit hij op het spoor van een seriemoordenaar die doodt volgens de muti, een stammenritueel. De zoektocht naar de dader eist zijn tol van de mentale gezondheid van Boyd. Hij schakelt de hulp in van de antropoloog Mackles, maar die verbergt een geheim.

The Ritual Killer kijken

The Devil's Drivers

Hamouda en Ismail riskeren elke keer als ze illegale arbeiders over de grens vervoeren een gevangenisstraf, maar dat is de enige manier om geld te verdienen. Ze genieten elke dag van hun vrijheid, want het kan wel eens de laatste keer zijn.

The Devil's Drivers kijken

Black Panther: Wakanda Forever

Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda.

Black Panther: Wakanda Forever kijken

Netflix

Money Shot: The Pornhub Story

Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.

Money Shot: The Pornhub Story kijken

Hasta el cielo: La serie (S01)

Om onafhankelijk te blijven van haar vader, die een handelaar in gestolen goederen is, sluit een pas weduwe geworden alleenstaande moeder zich aan bij de bende van smash-and-grab-dieven van haar overleden man.

Hasta el cielo: La serie kijken

Maestro (S01)

Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.

Maestro kijken

HBO Max

Superman & Lois (S03E01)

Na jaren van confrontaties met megalomane superschurken, monsters die grote schade aanrichten aan Metropolis, en zelfs buitenaardse indringers die het menselijk ras willen vernietigen komen Clark Kent en journalist Lois Lane oog in oog te staan met een van hun grootste uitdagingen ooit. Clark en Lois hebben te maken met alle stress, druk en complexiteit die het zijn van werkende ouders in de huidige samenleving met zich meebrengt. Naast het opvoeden van twee jongens moeten ze zich ook bezighouden met de vraag of hun zoons Jonathan en Jordan de Kryptonische superkrachten van hun vader krijgen naarmate ze ouder worden.

Superman & Lois kijken

Amazon Prime Video

Dom (S02)

Dom vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste: Pedro Dom. Dom volgt ook Pedro's vader Victor Dantas, die als tiener een ontdekking doet op de bodem van de zee, dit meldt bij de autoriteiten en uiteindelijk in dienst treedt bij de inlichtingendienst van de politie. De serie toont de reis van vader en zoon die tegenovergestelde levens leiden, elkaar vaak spiegelen en aanvullen, terwijl beiden geconfronteerd worden met situaties die de grenzen tussen goed en kwaad doen vervagen.

Dom kijken

Disney+

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman

Bono en The Edge van U2 keren met David Letterman terug naar Dublin en blikken terug op de reis die ze aflegden als musici en als vrienden. Deze special bevat nog nooit eerder vertoond materiaal en interviews waarin uitgebreid gesproken wordt over het proces achter de totstandkoming van hun nummers en de inspiratie achter hun grootste hits. Met deze documentaire schetst regisseur Morgan Neville het verhaal van een van de meest bijzondere vriendschappen uit de geschiedenis van de rock and roll.

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman kijken

Boston Strangler

Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten: Loretta McLaughlin, verslaggever voor de Record-American, en haar collega en vertrouweling Jean Cole. Terwijl de moordenaar steeds meer slachtoffers maakt, gaat het duo dapper op onderzoek uit en zetten ze hun leven op het spel om de waarheid te achterhalen.

Boston Strangler kijken

Videoland

Hockeyvaders (S01)

‘Hockeyvaders’ vertelt het verhaal over een ogenschijnlijk chic hockeymilieu waarin drie hockeyvaders van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los. De kijker wordt meegenomen in de hockeywereld die ondanks vastgeroeste machtsverhoudingen opgeschud wordt door de nieuwe generatie.

Hockeyvaders kijken

SkyShowtime

Mr. Malcolm's List

Julia Thistlewaite wordt gedumpt door de begeerde vrijgezel dhr. Malcolm. Omdat ze zich vernederd voelt, overtuigt ze haar vriendin Selina Dalton om de rol van zijn ideale partner te spelen.

Mr. Malcolm's List kijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk