Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Amazon Prime Video (week 11)

Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis en Amazon Prime Video (week 11)

Netflix

Rampage: Big Meets Bigger

Wanneer een experimenteel serum verkeerd uitpakt beginnen gorilla George en andere wezens enorm te groeien, erop uit om alles om hen heen te vernietigen. Davis gaat er samen met een wetenschapper achteraan om hen te stoppen.

Trailer Rampage: Big Meets Bigger bekijken

Dirty Money (S02)

Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.

Trailer Dirty Money bekijken

Dirty Money

Bloodride (S01)

In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.

Trailer Bloodride bekijken

Amazon Prime Video

Yesterday

Jack Malik was slechts een worstelende songwriter...maar dat was gisteren. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren! Wanneer Jack razendsnel beroemd wordt door de Fab Four's nummers uit te brengen als zijn eigen, riskeert hij Ellie te verliezen -- de enige persoon die van hem hield en in hem geloofde vanaf het begin.

Trailer Yesterday bekijken

Yesterday

On the Basis of Sex

Ruth is een Amerikaanse juriste die in haar strijd voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen een hoop obstakels moet overkomen en vooroordelen moet zien te bestrijden.

Trailer On the Basis of Sex bekijken

Videoland

Toy Boy

Vrouwenversierder Nikki brengt zijn tijd door met het verleiden van vrouwen die vaak ouder zijn dan hij en vooral rijker. Nikki heeft zelf geen baan en geen huis, maar hij weet altijd weer een dame te vinden die hem onderdak biedt. Dan ontmoet hij serveerster Heather, die zonder dat hij het weet hetzelfde spelletje speelt als hij. Zodra Heather ontdekt dat Nikki niet de eigenaar van het huis is, en dus niet rijk, dumpt ze hem direct. Nikki kan dit moeilijk verkroppen en raakt volledig geobsedeerd door haar.

Trailer Toy Boy bekijken

Toy Boy

Overspel (S03)

Een ambitieuze fotografe begint een vurige affaire met een man naar wiens familie een onderzoek loopt dat wordt geleid door haar echtgenoot, die openbaar aanklager is.

Trailer Overspel bekijken

Ziggo

Henry van Loon: Electropis

In zijn eerste voorstelling was het Henry slechts te doen om het entertainen van zijn publiek en niet meer dan dat. In Electropis heeft hij het over wezenlijke dingen: over zijn generatie Y, materialisme, angst, liefde en lekkere wijven. Is deze voorstelling heftig? Ja. Grappig? Dat zeker. En gaat het echt over eerder genoemde thema’s? Waarschijnlijk niet.

Trailer Henry van Loon: Electropis bekijken

Pathé Thuis

Beats

Schotland, 1994. Johnno en Spanner zijn hun leven lang al beste vrienden, maar op de drempel van volwassenheid lijken beide levens opeens een andere richting in te slaan. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze naar een illegale rave. Meegevoerd door de anarchie en de roes van het nachtleven, beleven ze een waanzinnige trip om nooit meer te vergeten.

Trailer Beats bekijken

Beats

Film1

New Kids Turbo

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren in het dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Sterker nog, hun uitkeringen zijn stopgezet.

Trailer New Kids Turbo bekijken

Spotify

The Mirror - Raul Midon

The Mirror - Raul Midon beluisteren

FEVER - Thomas Dybdahl

FEVER - Thomas Dybdahl beluisteren

FEVER - Thomas Dybdahl

Kobo

Einddoel Witte Huis

In 2020 gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Maar hoe verlopen die verkiezingen precies? Wie kan zich kandidaat stellen, hoe werken voorverkiezingen, hoe zit het met de financiering van de campagnes, en waarom wordt de president gekozen door kiesmannen, en niet rechtstreeks door de Amerikaanse kiezers?

Ondersteund door historische wetenswaardigheden en met oog voor grappige ¬details legt Koen Petersen het proces helder uit. In 21 hoofdstukken loopt hij het hele verkiezingsjaar door en geeft de achtergronden bij begrippen als caucus, ¬primary, running mate, swing states en Electoral College. E

en onmisbare gids voor wie onafhankelijk van bevooroordeelde analisten de Amerikaanse presidentsverkiezingen wil volgen en begrijpen. Koen Petersen (1968) is politicoloog en amerikanist. Hij woonde enige tijd in New York, reist jaarlijks diverse keren naar de Verenigde Staten en volgt de Amerikaanse politiek op de voet.

Trailer Einddoel Witte Huis bekijken

Einddoel Witte Huis

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis, Amazon Prime Video en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties