Je hoeft je niet langer meer te schamen voor de keuzes die je maakt op Netflix

Je hoeft je niet langer meer te schamen voor de keuzes die je maakt op Netflix

Weet je nog dat je die ene aflevering van New Girl in 2019 op Netflix hebt bekeken? Netflix wel en die laat de serie op je tv tot in de eeuwigheid zien in het onderdeel Verderkijken. Gelukkig komt het streamingplatform nu eindelijk met een knop die je films en series laat verwijderen uit dit onderdeel op je tv.

Netflix 'Verderkijken' lekker opschonen

Sinds 2020 is het al mogelijk om films en series uit 'Verderkijken' in de app te verwijderen. Dat werkt ontzettend handig maar op andere apparaten is dat helaas nog niet mogelijk. Gelukkig komt daar nu verandering in, meldt Netflix: “Vanaf vandaag kunnen gebruikers over de hele wereld met één klik op de knop een serie of film verwijderen uit de rij 'Verderkijken voor' op alle apparaten, inclusief tv.”

De streamingdienst geeft aan dat dat klusje heel eenvoudig te klaren is. Je klikt op een serie of film en selecteert Verwijder uit Verderkijken in de pagina-opties. Als je van gedachten verandert, kun je die actie nog ongedaan maken door op de pijl-terug-knop te klikken.

Je hoeft je niet langer meer te schamen voor de keuzes die je maakt op Netflix

Netflix is behoorlijk aan het sleutelen aan zijn streamingdienst. Het platform bracht eind vorig jaar games naar Android, waaronder games zijn gebaseerd op de serie Stranger Things. We zagen ook een Play Something-knop in de app verschijnen, waarmee je willekeurige content kunt afspelen. Ideaal voor de mensen die geen keuzes kunnen maken. Daarbij werden de prijzen ook verhoogd. Ken je trouwens deze codes leiden voor verborgen Netflix-genres al?

Ben jij een Netflix-gebruiker? Gebruik jij de Verderkijken-functie weleens? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Netflix
Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..

Meer info

De populairste artikelen over Netlix
Lees meer over:
Netflix

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties