Netflix kondigt dubbele duim omhoog aan, dit is de bedoeling

Netflix kondigt dubbele duim omhoog aan, dit is de bedoeling

Vind je Peaky Blinders niet alleen leuk maar echt, echt, heel erg leuk? Dan kun je dat vanaf nu laten weten aan Netflix. De streamingdienst heeft namelijk de dubbele duim omhoog aangekondigd.

Lees ook

Netflix dubbele duim omhoog

Momenteel kun je in de app van Netflix al aangeven of je een film of serie leuk of niet leuk vindt, via de duim omhoog en duim omlaag. Netflix heeft echter in de loop van de tijd geleerd dat deze twee opties voor kijker niet voldoende zijn: “Een extra manier bieden om ons te laten weten wanneer je iets echt leuk vindt, betekent een profiel met aanbevelingen die beter weerspiegelen wat je leuk vindt.”

Daarom komt de streamingdienst nu met een dubbele duim omhoog, zodat je kan aangeven dat je een film of serie niet zo maar leuk vindt, maar echt heel erg gaaf. Op deze manier wil Netflix je uiteraard betere aanbevelingen voorschotelen. Volgens Netflix kan je de Double Thumbs Up dus ook beschouwen als een manier om je aanbevelingen te verfijnen. Je krijgt dan nog meer series of films te zien die passen bij jouw voorkeuren. Grote fans van Bridgerton kunnen dus rekenen op nog meer shows of films met de cast, of van de producer Shondaland.

De dubbele duim omhoog wordt vanaf vandaag uitgerold naar de Netflix-apps voor telefoons en tablets en zullen ook te zien zijn op de webapp en tv-app van Netflix.

Wat vind jij van deze nieuwe functie van Netflix om je betere aanbevelingen te geven? Ga je de knop gebruiken? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Netflix
Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..

Meer info

Netflix kondigt dubbele duim omhoog aan, dit is de bedoeling
Lees meer over:
Netflix

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties