Laatste kans op Netflix: deze drie films verdwijnen binnenkort

Laatste kans op Netflix: deze drie films verdwijnen binnenkort

Er komt elke week heel veel content nieuw op Netflix, maar niet alles blijft eeuwig op de streamingdienst staan. Soms moeten we afscheid nemen. Binnenkort bijvoorbeeld, van deze drie films.

Gemini Man

Will Smith moet het opnemen tegen zichzelf in Gemini Man. De voormalig sluipschutter blijkt namelijk te zijn gekloond en heeft een hele kluif aan vechten tegen zichzelf. Immers is zijn kloon een soort ultieme tegenstander. Als iemand elke beweging en gedachte van hem kent, dan is het zijn evenbeeld wel. De geheime overheidsinstantie die hem creëerde, zou graag zien dat ‘het origineel’ wordt gedood. Reken op veel actie, toffe achtervolgingen op een motor en natuurlijk ook het nodige ruziemaken tussen ‘broers’.

Je hebt nog tot 10 september de tijd. Deze film is voor 12 jaar en ouder.

The Lost Brother

Fraude plegen: je komt er in de meeste films niet mee weg. The Lost Brother vertelt het verhaal van een man die afscheid moet nemen van zijn vermoorde moeder en broer, waarna hij met een crimineel te maken krijgt en ze samen fraude met levensverzekeringen besluiten te plegen. Het is een Spaanstalige film waarin Daniel Hendler de hoofdrol speelt. Dat doet hij overigens niet onverdienstelijk. Echter is de lof vooral voor Leonardo Sbaraglia, die in deze film een wel heel overtuigende schurk neerzet.

Je hebt nog tot 31 augustus de tijd. Let op: deze film is voor 16 jaar en ouder.

Goodfellas

Een klassieker: een film waarnaar regelatig wordt verwezen in de popcultuur. Goodfellas is er een, want deze vertelling van een oud-gangster neemt je mee op een fantastische reis. Een reis binnen New York, maar door een aantal mensen die samen een misdaadfamilie vormen en door een soort maffiapraktijken zowel enorm opkomen, als enorm hard vallen. Typisch zo’n film waarin het allemaal van kwaad tot erger gaat en je bijna naar je televisie wil schreeuwen dat ze moeten oppassen. De cast is ook enorm indrukwekkend: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci en Lorraine Bracco schitteren in dit meesterwerk van Martin Scorsese. Leuk weetje: er zit een best suffe fout in deze film. Zo komt er een Chevy Impala in deze film voor, die pas twee jaar nadat de film zich zou afspelen op de markt kwam.

Je hebt nog tot 31 augustus de tijd. Let op: deze film is voor 16 jaar en ouder.

Netflix
Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..

Meer info

Liever weten wat er nieuw op Netflix is? Geen probleem, ook dat houden we voor je bij in onze rubriek Nieuw Deze Week.

Lees meer over:
Nieuw Deze Week Netflix

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties