KPN TV+ met Android TV gelanceerd: brengt streaming en tv-zenders samen

KPN TV+ met Android TV gelanceerd: brengt streaming en tv-zenders samen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

KPN heeft nieuwe tv-abonnementen voorgesteld waarbij streaming en traditionele tv-zenders hand in hand gaan. KPN TV+ bestaat uit een abonnement voor wie alleen streamt en een tweede formule waarbij alle tv-zenders inclusief zijn. Er is ook een nieuwe KPN TV+ Box.

KPN TV+

KPN vernieuwt zijn tv-aanbod met KPN TV+. Dat is een nieuwe tv-box en interface, die de content van streamingdiensten combineert met een tv-aanbod. Gezinnen kunnen ervoor kiezen om alleen de nieuwe tv-box met Android TV te huren om alleen hun streamingapps te gebruiken, of ze kiezen voor de formule waar ook alle tv-zenders deel van uitmaken. Je kan de abonnementen vergelijken in de onderstaande tabel.

KPN TV+ laat je makkelijker wisselen tussen live tv en streamingapps. Er is daarnaast een 'cross-content search'-functie waarmee je kan zoeken tussen content die van verschillende diensten afkomstig is. KPN TV+ is vanaf vandaag beschikbaar voor nieuwe internetklanten van KPN en bestaande klanten krijgen binnenkort ook de mogelijkheid om de overstap te maken naar het nieuwe tv-product.

KPN TV+ met tv-zenders voor 12,50 euro p/m KPN TV+ met alleen streamingapps voor 3,50 euro p/m
Nieuwe KPN TV+ Box Nieuwe KPN TV+ Box
Meer dan 65 tv-zenders Films en series uit het KPN Pluspakket
Zoek content van tv-zenders en streamingapps Zoek content van streamingapps
Live tv pauzeren en tot 7 dagen terugkijken Mogelijkheid om films te huren
Mogelijkheid om films te huren Android TV en afstandsbediening met Google Assistent
Android TV en afstandsbediening met Google Assistent

Nieuwe KPN TV+ Box

Bij de nieuwe tv-formule hoort ook een nieuwe tv-box die werkt op Android TV. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening met microfoon, kan je de Google Assistent aan het werk zetten om onder andere jouw favoriete programma of film te vinden en te starten, naar een andere zender te gaan, apps te openen of antwoorden te krijgen.

Gerelateerde artikelen

De KPN TV+ Box werkt met Chromecast en je krijgt toegang tot Android TV-apps uit de Google Play Store. KPN stelt ook dat de nieuwe settopbox streamen aan een hoge kwaliteit belooft, want hij ondersteunt 4K HDR-beeld, Dolby Vision, audio-effecten van Dolby Atmos en HDR10+-content van de streamingdiensten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nederlandse providers? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk