KPN kondigt Android TV-app aan voor smart-tv's van Sony en Philips

KPN kondigt Android TV-app aan voor smart-tv's van Sony en Philips

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

KPN-klanten met een iTV-abonnement kunnen nu ook gebruik maken van de KPN TV-app op smart-tv's van Philips en Sony. Het gaat om een bèta-app en die is in de Play Store op geschikte Android TV-apparaten te vinden.

KPN iTV Android TV-app voor smart-tv's

Eerder bracht KPN al een KPN Smart TV-app uit voor smart-tv's van LG en Samsung. Met die app kunnen KPN-klanten op hun smart-tv direct naar hun favoriete tv-programma’s zonder dat ze een tv-ontvanger nodig hebben. Het trekken van draden door de kamer of een extra TV-ontvanger is niet meer nodig. Klanten met een smart-tv van Philips en Sony kunnen nu ook zonder extra apparatuur hun tv bedienen. KPN brengt hiervoor een Android TV-app uit en deze app is in de Play Store te vinden.

KPN waarschuwt op zijn forum dat de Android TV-app zich nog in een bètafase bevindt: "Dit betekent dat we de app al in een vroeg stadium beschikbaar maken, om de technische werking en stabiliteit van de app te testen. Het kan dus gebeuren dat de app nog niet 100% goed werkt. We zijn daarom erg benieuwd naar feedback van onze klanten."

KPN kondigt Android TV-app aan voor smart-tv's van Sony en Philips

Android TV-app downloaden

De Android TV-app werkt volgens KPN op alle apparaten die zijn voorzien van het Android TV-besturingssysteem zoals een aantal smart-tv's van Sony en Philips, mediaspelers zoals de NVIDIA Shield en de settopbox van Xiaomi.

De Android TV-app is te downloaden via de Google Play Store op het Android TV-apparaten met Android TV OS 7.0 of hoger. Kan de app niet gevonden worden? Dan is de app niet geschikt voor dat apparaat. De app kan op meerdere tv’s of Android TV-apparaten geïnstalleerd worden, maar er kan slechts op één apparaat tegelijkertijd gekeken worden.

KPN Interactieve TV

KPN Interactieve TV

Met KPN Interactieve TV kun je live televisiekijken waar je maar wilt, maar ook opnames starten of plannen en on demand materiaal kijken zoals films en series. Uiter ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk