JBL's alles-in-één soundbar met Assistent nu te koop voor 399 euro

JBL's alles-in-één soundbar met Assistent nu te koop voor 399 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

JBL's nieuwe Bar 5.0 MultiBeam-soundbar is vanaf nu in Nederland te koop voor 399 euro. Het apparaat biedt ondersteuning voor de Google Assistent en Chromecast.

JBL Bar 5.0 MultiBeam

JBL verkoopt vanaf vandaag zijn nieuwe Bar 5.0 MultiBeam. Het gaat om een soundbar met drie drivers aan de voorzijde en twee achterop, dat zegt het bedrijf in een persbericht. Daarnaast heeft hij vier radiatoren en gebruikt hij Harmans MultiBeam-technologie voor surround.

Die technologie simuleert dankzij beamforming en Virtual Dolby Atmos een stel omhooggerichte luidsprekers voor een vol surroundgeluid. Volgens JBL heeft het apparaat door de vier radiatoren en het surroundgeluid geen extra subwoofer nodig. Dat wil zeggen dat er geen andere randapparaten en extra kabels nodig zijn.

JBL's alles-in-één soundbar met Assistent nu te koop voor 399 euro

De JBL Bar werkt verder met de Alexa- en Assistent-spraakassistenten en het apparaat heeft ook ingebouwde Chromecast. Je kan zo via de Home-app een multiroom-ervaring creëren. Daarnaast kan je ook via bluetooth muziek streamen op de soundbar. Het apparaat wordt verder met een afstandsbediening geleverd.

Gerelateerde artikelen

JBL Bar 5.0 MultiBeam kopen

De JBK Bar 5.0 is vanaf nu te koop in een zwarte tint en hij kost 399 euro. Je kan hem onder meer kopen bij Coolblue en via de website van JBL.

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk