F1 TV-app nu beschikbaar voor Android TV en Google TV

F1 TV-app nu beschikbaar voor Android TV en Google TV

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De F1 TV, de streamingdienst voor het live bekijken van de Formule 1-races, heeft bekendgemaakt dat het zijn F1 TV-app beschikbaar stelt voor Google TV, Amazon Fire TV, en Android TV. Met deze app kunnen Formule 1-fans de races bekijken op hun mediaspeler.

F1 TV-app voor Google TV en Android TV

F1 TV was al beschikbaar voor Roku-mediaspelers in bepaalde regio's en later werd daar Apple TV ook aan toegevoegd. Nu meldt de Formule 1-organisatie dat daar Android TV, Google TV en Amazon Fire TV ook aan zijn toegevoegd. De grand prix van Brazilië van afgelopen weekend is de reden dat de apps beschikbaar zijn voor deze mediaspelers. De Android-app van F1 TV had overigens al de mogelijkheid om races te streamen naar Chromecast-apparaten. Nu zijn daar dus officiële Android TV-, Google TV- en Amazon Fire TV-app bijkomen. Die apps vind je in de appwinkels op de mediaspelers.

Gerelateerde artikelen

Gebruikers kunnen volgens F1 TV genieten van: "de Formule 1 op hun grote scherm, en tevens een persoonlijke kijkervaring creëren met de exclusieve functies van F1 TV Pro". Een aantal van die exclusieve functies vind je hieronder:

  • 20 on-board camera's 
  • Live teamradio's
  • Pitlanekanaal - expertkanaal met gesplitste schermen en deskundig commentaar
  •  Live timing
  • Exclusieve pre-race shows
  • Archief van alle F1 Grands Prix sinds 1970 en een uitgebreide collectie met exclusieve documentaires

De races bekijk je via F1 TV in 1080p-resolutie op 50fps. Voor het live bekijken van de racesessies heb je een F1 TV Pro-abonnement nodig. Dat abonnement kost 7,99 euro per maand of 64,99 euro per jaar. Neem je genoegen met het alleen races terugkijken? Dan betaal je 2,99 euro per maand of 26,99 euro per maand. Met een Ziggo Sport Totaal-pakket heb je gratis toegang tot de races. Dat duurt overigens niet lang meer want Ziggo verliest per 2022 de uitzendrechten van de Formule 1 aan ViaPlay. Je kan dan nog wel de F1 TV-app gebruiken om de races te bekijken.

F1 TV

F1 TV

F1 TV is de nieuwe abonnementsdienst van de Formule 1-autosport.  Het is de ideale app voor de fanatieke Formule 1-fan, omdat je toegang krijgt t ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk