Entertainment-week: Films en series die je nu kunt kijken

Entertainment-week: Films en series die je nu kunt kijken

Onze zustersite IGN Benelux heeft een overzicht gemaakt van films en series die je nu kunt kijken. Aangezien de themaweek in het teken van entertainment staat, wilden we jullie deze nieuwe content niet onthouden. Bekijk ze hier.

Films en series die je nu kunt kijken

In de streamwijzer van IGN vind je titels die nu te streamen zijn op verschillende streamingdiensten, zoals Lucifer Seizoen 6 op Netflix, The Stylist op Pathé Thuis en Kate op Netflix.

Het is themaweek op Androidworld

Deze week staat Androidworld in het teken van de themaweek Entertainment en deze video is daar onderdeel van. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Entertainment-week: Films en series die je nu kunt kijken
 
Netflix
Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..

Meer info

Pathé
Met de Pathé-app weet je altijd welke films nu draaien in alle Pathé bioscopen. Bestel eenvoudig je tickets voor jouw favoriete bioscoop en je hebt altijd je ticke ..

Meer info

Lees meer over:
Netflix Pathé Thuis Themaweek IGN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties