Dit Halloween-kostuum met exploderende Note 7's is 'de bom'

Dit Halloween-kostuum met exploderende Note 7's is 'de bom'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Note 7 ' de bom'

De Galaxy Note 7 is veel in het nieuws geweest en dagelijks verschenen er nieuwe verhalen van rokende en exploderende toestellen. Uiteindelijk liet dit Samsung besluiten om de toestellen allemaal terug te roepen en de Note 7 van de markt te halen.

Chris Kiley vond dit een mooie gelegenheid om een rokend Halloween-kostuum te maken met - hoe kan het ook anders - Note 7's. Onderstaande video deelde hij op Facebook, waar inmiddels vele duizenden likes en shares hebben plaatsgevonden!

Gaaf kostuum of toch smakeloos?

Werkt de video niet, check hem dan hier!

Inruilen op Schiphol

Samsung biedt inmiddels op vliegvelden over de hele wereld de mogelijkheid om de Samsung Galaxy Note 7 in te ruilen. Dit omdat het in veel landen verboden is om het toestel mee te nemen in vliegtuigen of zelfs te versturen via luchtpost.

Ook op Schiphol is het nu mogelijk om het toestel, dat nooit in Nederland verkrijgbaar geweest is, om te ruilen. Dat kan bij de CAPI-store op Schiphol Plaza en de See Buy Fly-winkels in Lounge 1, 2 en 3. Klanten krijgen dan het volledige aankoopbedrag retour en krijgen de mogelijkheid een andere Samsung-smartphone aan te schaffen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk